Στο χθεσινό επεισόδιο της σειράς του Mega, «Η γη της ελιάς» είδαμε πως: Με κομμένη την ανάσα η Ισμήνη κι ο Κωνσταντίνος ενημερώνονται από τον γιατρό για την κατάσταση της κόρης τους. Η Αρετή περνάει ένα όμορφο βράδυ με τον Τάσο (Κωστάκης Κωνσταντίνου), τον φούρναρη. Η Ασπασία πηγαίνει επίσκεψη στο σπίτι του Ορέστη κι αυτός της επιφυλάσσει μια μεγάλη έκπληξη που την συγκινεί αφάνταστα.

Ο Χρήστος και η Αριάδνη δεν μπορούν να αντισταθούν και για μία ακόμη φορά ενδίδουν στο παράνομο πάθος τους. Μια αυθαίρετη κίνηση της Αμαλίας φέρνει τα πάνω κάτω στο σπίτι των Βρεττάκων. Ο Ισίδωρος μαθαίνει τελευταίος τι έχει συμβεί και να γίνεται έξαλλος μαζί της.

Τι θα δούμε απόψε στις 21:00, στο Mega στη «Γη της ελιάς»;

Ο Ισίδωρος επιπλήττει την Αμαλία για την πρωτοβουλία της, αλλά αποφασίζει να την καλύψει στο συμβούλιο μπροστά στον Μάνο και την Αθηνά. Την ίδια ώρα, ο Μάνος και η Μαρίνα συνειδητοποιούν πως η Αμαλία συνεχίζει να επηρεάζει την Αγγελική και ψάχνουν τρόπους να την απομακρύνουν από το παιδί. Η Ειρήνη εξομολογείται στον Ορέστη το σχέδιο εκδίκησης του πατέρα της, ενώ ο Δημοσθένης και η Ασπασία καβγαδίζουν για πολλοστή φορά. Ο Κουράκος και η Δήμητρα προσπαθούν να είναι πιο προσεκτικοί μετά την ανώνυμη καταγγελία σε βάρος τους. Η Μαργαρίτα προσπαθεί να συνετίσει τη Θεοδώρα σχετικά με την εγκυμοσύνη της.