Μια ακόμα αποχώρηση μετρά το My Style Rocks το οποίο σιγά – σιγά οδεύει προς τον μεγάλο τελικό. Σήμερα (11/12) αποχώρησε μια ακόμη παίκτρια αφού συγκέντρωσε τη χαμηλότερη βαθμολογία της βραδιάς. Αυτή δεν ήταν άλλη από τη Δώρα.

Αρχικά, οι παίκτριες έκαναν την πασαρέλα τους μπροστά τους κριτές στο σημερινό gala με θέμα Red Passion. Οι τρεις διαγωνιζόμενες που συγκέντρωσαν τη χαμηλότερη βαθμολογία από κριτές και συμπαίκτριες ήταν η Δώρα, η Μορτασία και η Απολλεών.

Στην συνέχεια, οι παίκτριες κλήθηκαν να «σώσουν» μια από τις συμπαίκτριές τους. Την ψήφο εμπιστοσύνης κέρδισε η Απολλεών. Ωστόσο, όπως προβλέπουν οι κανονισμοί του My Style Rocks, τον τελευταίο λόγο έχει πάντα η κριτική επιτροπή. Δώρα και Μορτασία άκουσαν τα σχόλια των τριών κριτών, οι οποίοι αμέσως μετά ανακοίνωσαν πως η Δώρα δεν θα μπορέσει να συνεχίσει το ταξίδι της στο reality μόδας.

«Ήταν αναμενόμενο», είπε η Δώρα Ανδριοπούλου αποχωρώντας από το My Style Rocks, με κάποιες από τις συμπαίκτριές της να σχολιάζουν: «Δεν υπήρχε περίπτωση, είναι δυνατόν;». «Η Δώρα μας έδειξε αρκετά δύσκολες εικόνες, είχαμε μία ελπίδα ότι θα μας έδειχνε κάτι περισσότερο. Και πάλι το αποτέλεσμα θα ήταν το ίδιο», ανέφερε ο Στέλιος Κουδουνάρης για την αποχώρηση της Δώρας.