Η σειρά «Ο πρώτος από εμάς» επιστρέφει αύριο Τετάρτη (11/10) στη συχνότητα του ΑΝΤ1 με μία εξομολόγηση που θα συζητηθεί.

Ο Φίλιππος, τον οποίο στη δραματική κομεντί ενσαρκώνει ο Μάριος Αθανασίου λέει στον Αλέξη (Αντώνης Γιαννακός) την αλήθεια για τη σεξουαλική του ταυτότητα που τόσα χρόνια κρατά κρυφή από τους όλους. Η εξομολόγησή του, όπως βλέπουμε στο sneak peak, ολοκληρώνεται με τους δύο άντρες να φιλιούνται.

Ο Φίλιππος είναι ένας πετυχημένος αρχιτέκτονας, τέλειος οικογενειάρχης, ιδανικός σύζυγος. Όλα μοιάζουν «σωστά» στη ζωή του. Τον ενδιαφέρει αρκετά η εικόνα του απέναντι στους άλλους, αφού έχει παγιδευτεί στο μοντέλο του πετυχημένου. Έχει μάθει να ζει με τους κανόνες και τις νόρμες του κοινωνικά αποδεκτού. Ίσως ο μόνος από την παρέα που ξέρει τι είναι αυτό που θα τον κάνει ευτυχισμένο, αλλά δεν έχει τολμήσει ποτέ να το διεκδικήσει.

Τι θα δούμε στο αυριανό επεισόδιο

Ο Άλκης και η Έλσα θα κάνουν μια απόδραση στην εξοχή, γεγονός που θα ωθήσει την Έλσα να σκαλίσει το παρελθόν του Άλκη. Η Χριστίνα δείχνει να μην πιστεύει τον Φίλιππο, και η ανασφάλεια γίνεται ακόμα πιο έντονη. Ο Νικόλας προσπαθεί να διαχειριστεί την παράλληλη σχέση του με τη Ζωή και την Έλενα και αποφασίζει να στηρίξει την Έλσα, με τον πιο γενναιόδωρο τρόπο.

Μια απρόσμενη επίσκεψη θα βάλει την Κάτια σε σκέψεις και ενώ ο Έβαν ανυπομονεί για τον γάμο τους, εκείνη με τον Άλκη θα έρθουν επικίνδυνα κοντά. Η επιμονή του Κοσμά να επισκευάσει τον χαλασμένο θερμοσίφωνα, θα τον φέρει σε ρήξη με τη Σοφία. Τα επικείμενα γενέθλια του Νικόλα θα πυροδοτήσουν μια μεγάλη αποκάλυψη που θα ταράξει τα νερά της παρέας.