Η Κατερίνα Λέχου βρέθηκε καλεσμένη στο late night show του ANT1, «The 2night Show» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, όπου και μίλησε για την καριέρα της και την προσωπική της ζωή και όχι μόνο.

Σε επαγγελματικό επίπεδο, η αγαπημένη ηθοποιός υποστήριξε πως έχει «αντίσταση στα πράγματα. Δεν κάνω κάτι αν δεν το θέλω. Προσπαθώ να είμαι ο εαυτός μου», ανέφερε και υπογράμμισε πως στη διάρκεια της καριέρας της πάντα ακολουθούσε το ένστικτό της χωρίς να κάνει εκπτώσεις.

Σε προσωπικό επίπεδο, τώρα, υπάρχουν… κανόνες που ακολουθεί προκειμένου να διατηρεί την εμφάνισή της. Ανέφερε πως κοιμάται ένα 8ωρο, ακολουθεί καλή διατροφή και γυμνάζεται για να παραμένει σε φόρμα. Σημείωσε, δε, πως το μυστικό της μακρόχρονης σχέσης της με το σύζυγό της – με τον οποίο είναι μαζί 16 χρόνια – είναι πως και οι δύο δεν σταμάτησαν ποτέ να φροντίζουν γι’ αυτή.

Μεταξύ άλλων μίλησε και για την πεποίθησή της πως υπάρχει τόσο η θετική όσο και η αρνητική ενέργεια που μπορούν να επηρεάσουν τους ανθρώπους. «Πιστεύω στο κακό μάτι, είναι ενέργεια. Θα μπορούσε κάτι να πάει στραβά από κακό μάτι. Ενέργειες υπάρχουν γύρω μας, σημασία έχει πόσο ισχυροί είμαστε για να οχυρωθούμε», τόνισε χαρακτηριστικά.

Επίσης στάθηκε στα φαινόμενα βίας που ολοένα και συχνότερα σοκάρουν την ελληνική κοινωνία. «Μετά τον εγκλεισμό υπάρχει βία. Σα να σιγόβραζε μια χύτρα και να έφυγε ξαφνικά το καπάκι. Βλέπεις μία εκ βαθέων αγριότητα, σε σκοτώνουν για ένα πάρκινγκ», είπε αρχικά επ’ αυτού και συνέχισε: «Η αλήθεια είναι ότι πιεζόμαστε, γίνονται τόσα πράγματα, αλλά αν όλα αυτά δεν μας κάνουν πιο ανθρώπους αλλά μας κάνουν τέρατα τότε ο δρόμος δεν είναι καλός».

«Έφυγα από το πατρικό μου σπίτι στα 35 μου»

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης μίλησε και για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε επειδή έφυγε από το πατρικό της σπίτι σε μεγάλη ηλικία, στα 35 της χρόνια.

«Αυτό είχε ένα μεγάλο τίμημα γιατί άργησα πάρα πολύ να ενηλικιωθώ και να ανδρωθώ. Αλλά εντάξει πλήρωσα αυτό το τίμημα. Θα ήθελα να είχα ενηλικιωθεί στην ώρα μου κι όχι τόσο αργά. Έφυγα 35 χρονών από το σπίτι. Είναι πολύ αργά, δεν είναι σωστό, δεν είναι υγιές», αποκάλυψε η Κατερίνα Λέχου στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

«Για να μην κάνω αυτούς τους συμβιβασμούς και να μπορώ να λέω όχι. Θα έπρεπε να φύγω νωρίτερα και να έχω το θάρρος να εξασφαλίσω αυτά τα λεφτά με έναν άλλο τρόπο. Δεν θα έκανα πράγματα που δεν μου άρεσαν, άρα θα έκανα μία άλλη δουλειά. Αλλά αυτή η λύση με βόλευε, ήταν πιο εύκολη με τις δυσκολίες της όμως γιατί σου στερούνται πράγματα. Όταν έφυγα από τους γονείς μου, ήμουν ένα χρόνο στο σπίτι με τις κούτες», δήλωσε.