Το νέο ριάλιτι του ΣΚΑΪ με τίτλο «I’m a Celebrity… get me out of here» ετοιμάζεται και σε λίγο καιρό θα βγει στον τηλεοπτικό αέρα. Οι παίκτες αναχώρησαν για τον Άγιο Δομίνικο, έχοντας στο πλευρό τους τον παρουσιαστή Γιώργο Λιανό.

Τα τηλεοπτικά συνεργεία βρέθηκαν στο αεροδρόμιο προκειμένου να καλύψουν την αναχώρηση των παικτών και να αποκαλύψουν ποιοι θα ριχτούν στην αρένα του ριάλιτι και ποιοι θα έρθουν αντιμέτωποι με τους… εφιάλτες τους.

Ανάμεσα στους παίκτες που αναχώρησαν ήταν ο Σταμάτης Γαρδέλης, η Μαρία Καλάβρια, η Ιωάννα Λίλη, η Εμιλία Βόντος, η Δήμητρα Αλεξανδράκη, ο Πάνος Καλίδης, η Αγγελική Ηλιάδη, η Χριστίνα Κολέτσα, ο Bo, η Στέλλα Γεωργιάδου και ο Τάσος Ξιαρχό. Ορισμένοι αναφέρθηκαν στην εμπειρία που πρόκειται να ζήσουν ενώ άλλοι απέφυγαν ευγενικά τις κάμερες.

Ο Γιώργος Λιανός, που θα το παρουσιάσει, είπε χαρακτηριστικά: «Να σας πω την αλήθεια. Το κάστινγκ δεν μου το έλεγαν κι εμένα. Είχα μάθει για 4-5 παίκτες και μέχρι εκεί και τους είδα σήμερα μαζεμένους στον γκισέ. Έπαθα ένα σοκ. Κατάφερα να φέρω τον Νίκο Βαμβακούλα.

Είναι ένα project που θεωρώ ότι πρέπει να έχει και το αντίστοιχο οικονομικό κίνητρο. Εν μέρει θα συμφωνήσω σε αυτό. Υπήρχε μία καλή αρχή με έναν ικανοποιητικό αριθμό παικτών, αλλά θα ήταν σίγουρα πολλά τα όχι γιατί πρέπει να έρθεις… Ήμασταν ειλικρινείς για το τι θα αντιμετωπίσουν».