Στον Γιώργο Λιάγκα αναφέρθηκε σήμερα στην εκπομπή της η Δανάη Μπάρκα, με αφορμή ένα βίντεο που έδειξε το «Πάμε Δανά». Αρχικά, ο συνεργάτης της, Άρης Καβατζίκης, περιέγραψε τα χρόνια που ο δημοσιογράφος δούλευε μαζί του, λέγοντας πως τόσα χρόνια δεν έχει καταφέρει να διαχειριστεί κάποιες καταστάσεις.

«Έχω δουλέψει με τον Γιώργο, είναι σαν ένα μικρό παιδί. Όπως τα μικρά παιδιά παίζουν, αν πας να τα πειράξεις ή να τα τσιγκλίσεις, δεν το δέχονται. Όσα χρόνια τον έχω ζήσει, πάντα ο Γιώργος γίνεται έξαλλος και ενοχλείται, αν γίνει κάποιο σχόλιο εναντίον του. Αυτό, τόσα χρόνια, δεν έχει μπορέσει να το διαχειριστεί», είπε ο Άρης Καβατζίκης για τον παρουσιαστή. Τότε, η Δανάη Μπάρκα βρήκε την ευκαιρία να πει και η ίδια τη γνώμη της για τον παρουσιαστή του «Πρωινού».

Συγκεκριμένα, η Δανάη Μπάρκα διαφώνησε με τον Άρη Καβατζίκη, λέγοντας «θα διαφωνήσω σε αυτό που λες. Δεν τον ξέρω τον κύριο Λιάγκα, μπορεί να τον έχω δει δημόσια σε κοινωνικές εκδηλώσεις δύο φορές. Φυσικά έχω περάσει και εγώ από το στόμα του, με χαριτωμένα πράγματα, αλλά οκ κανένα πρόβλημα. Δεν ξέρω αν όντως αυτό που κάνει είναι ένα χαρακτηριστικό του τύπου: “δεν θέλω να με πειράζουν’’ ή αν ξεκινάει από το ότι είναι ένας εξαίσιος δημοσιογράφος, όπου έχει ξεκινήσει από την ενημέρωση και έχει περάσει στην ψυχαγωγία με επιτυχία και απλά γνωρίζει το παιχνίδι. Ξέρει ότι θα υπάρξει αναπαραγωγή, ότι θα υπάρξει τίτλος».

Στη συνέχεια, η ίδια συνέχισε, λέγοντας «υπάρχουν φορές που έχω δεχτεί από ανθρώπους, που δεν είναι και φίλοι μου, οι οποίοι με έχουν κάνει να αισθανθώ ένα κόμπο στο στομάχι, έγραφαν πράγματα με καθόλου αντικειμενικότητα και με εμμονή οριακά. Υπάρχουν άνθρωποι που το έχουν κάνει σε εμένα και στην εκπομπή μας γενικότερα και δεν σχολίασα ποτέ. Εγώ παίρνω όλη αυτή τη διαδικασία ως παιχνίδι γιατί παρατηρώ ότι όλοι οι άνθρωποι μιλάνε, γράφουν, σχολιάζουν αλλά δεν μπορούν να είναι αντικειμενικοί, γιατί όταν ανήκεις σε μια εκπομπή δεν μπορείς να κρίνεις τις άλλες εκπομπές».