Για τη Σοφία Χατζηπαντελή και την προσθήκη της στην κριτική επιτροπή του «My Style Rocks» στη θέση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου τοποθετήθηκε την Παρασκευή (15/9) ο Ανδρέας Μικρούτσικος. Η νέα κριτής ήδη από την πρώτη εβδομάδα προβολής του διαγωνισμού μόδας για τη νέα σεζόν έχει στρέψει την προβολή πάνω της ανεβάζοντας τους τόνους με τις διαγωνιζόμενες. Αφορμή για τα σχόλια του παρουσιαστή στάθηκαν οι δηλώσεις της Star Ελλάς και συμμετέχουσας στο σόου Διονυσίας Κουκίου, με την οποία η Σοφία Χατζηπαντελή είχε ήδη μια αντιπαράθεση και οι οποίες προβλήθηκαν στην εκπομπή «Super Κατερίνα».

«Είναι ο λόγος που δεν θα ξαναδώ άλλο επεισόδιο του My Style Rocks. Δεν αντέχεται! Δεν είναι αν δεν καταλαβαίνω λέξη με αυτό το κυπριακοαμερικανο…ολίγον ελληνικά, δεν αντέχεται και η συμπεριφορά της!», σχολίασε χαρακτηριστικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος και πρόσθεσε:

«Είναι έτοιμη να βρίσει, να κάνει αυτό… χωρίς περιεχόμενο. Δεν αντέχεται! Είναι δικό της μπαϊράκι, αλλά είναι ένα πράγμα απωθητικό για τον κόσμο. Την πρώτη βδομάδα αυτό μπορεί να κάνει εντύπωση. Όταν όμως έρθουν τα στερνά τα άλλα…» για να καταλήξει:

«Είναι αυθαίρετη, με κακή γλώσσα και κακή συμπεριφορά. Τότε στο Next Top Model υπήρχαν διάφορα σκηνικά και ήταν σαν αλατοπίπερο. Εδώ όμως κάθε παίκτρια βγαίνει και έχει το 1/3 του λόγου. Ποιου λόγου; Του ανύπαρκτου λόγου. Υπάρχει μία ταινία του Woody Allen, που οι γονείς του, επειδή αυτός είναι εγκληματίας, φορούσαν μία μάσκα με φρύδια και τα λοιπά. Ε, αυτή είναι σαν τους γονείς του Woody Allen στο “Ζητείται Εγκέφαλος για Ληστεία”».

Ανδρέας Μικρούτσικος για Καλομοίρα στο Celebrity: «Την πήραν γιατί στέρεψε η λογική και η φαντασία»

Επίσημα έγιναν τα πράγματα για τον Γιώργο Λιανό και την Καλομοίρα που θα είναι το νέο παρουσιαστικό δίδυμο του ΣΚΑΪ για το ριάλιτι I am a celebrity get me out of here.

Τη συμμετοχή της τραγουδίστριας στο νέο reality show του ΣΚΑΪ σχολίασε η παρέα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και ο Ανδρέας Μικρούτσικος δεν έκρυψε τη διαφωνία του για τη συγκεκριμένη επιλογή.

Αφορμή στάθηκαν οι δηλώσεις της τραγουδίστριας στην κάμερα της εκπομπής λίγο πριν την επίσημη φωτογράφηση για το promo του προγράμματος.

«Έχω αργήσει στο ραντεβού μου. Αυτά. Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που είμαι στην Ελλάδα. Τι με ρωτάς; Πρέπει να πάω στη φωτογράφιση. Θα τα δείτε όλα!».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Έλενα Πολυκάρπου, «έχει τελειώσει η υπόθεση, το πολύ 20 Σεπτεμβρίου θα φύγουν για τον Άγιο Δομίνικο. Η Καλομοίρα δεν ξέρω αν θα φύγει από εδώ ή την Ουάσινγκτον που είναι δυο ώρες από τον Άγιο Δομίνικο. Θα είναι συμπαρουσιάστρια, μια χαρούμενη νότα. Εγώ έχω απορία αν θα καταλαβαίνει τι θα λέει ο Γιώργος».

«Η Καλομοίρα θα είναι δίπλα στους παίκτες και θα μαζεύει κατσαρίδες, θα κάνει δοκιμασίες» είπε ο Χάρης Λεμπιδάκης.

«Την πήραν γιατί στέρεψε η λογική και η φαντασία. Άσε με, έλα τώρα. Σε ένα σκληρό reality, που πάμε στου διαόλου τη μάνα, η εύθραυστη Καλομοίρα, η γλυκούλα, τι νόημα έχει;», είπε χαρακτηριστικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

«Για να έχει και κάποια στοιχεία γλυκύτητας», του απάντησε η Κατερίνα Καινούργιου.

«Αν θέλουν στοιχεία γλυκύτητας, ας πάρουν… ζάχαρη. Θα το δούμε. Έχουμε μάθει να τα βλέπουμε όλα από πριν. Ο παρουσιαστής αυτού του reality μου αρέσει ήδη πάρα πολύ», απάντησε ο Ανδρέας Μικρούτσικος στο σχόλιο της παρουσιάστριας.

«Δεν κατάλαβα. Επειδή είμαι με τις αξίες, πρέπει δηλαδή να αποθεώνω τους πάντες; Δεν αποδομώ την Καλομοίρα, δεν κάνει για την Καλομοίρα. Ούτε κωμική είναι. Είναι απλό. Ήμαρτον!», συμπλήρωσε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

«Φίλη μου έκανε ραντεβού και της πρόσφεραν ένα πολύ μεγάλο χρηματικό ποσό και αρνήθηκε γιατί το θεωρεί τραγικό» πρόσθεσε στη συζήτηση η Κατερίνα Καινούργιου.

Η Καλομοίρα τώρα ήταν καλεσμένη το πρωί της Παρασκευής (15/9) στη Φαίη Σκορδά και η πρώτη επιβεβαίωση πριν την ανακοίνωση του καναλιού ήρθε από εκεί.

«Καλωσόρισες Καλομοίρα μου στον ΣΚΑΪ» της είπε η παρουσιάστρια.

«Είναι μια εκπομπή που με αφήνει να είμαι ο εαυτός μου και να πω ό,τι θέλω και να κάνω ό,τι θέλω και χαίρομαι που είμαι με τον Γιώργο Λιανό, είναι τέλειος παρουσιαστής, έχει οικογένεια, καταλαβαίνει την ψυχολογία μου, έχει την τρέλα.

Γνωριστήκαμε δουλεύοντας με Γονίδη και Κοκκίνου.

Τα έχω οργανώσει όλα. Η Καραϊβική είναι πιο κοντά στο σπίτι μου, είναι 2,5 ώρες και βολεύει πάρα πολύ και είναι και η Φλόριντα κοντά. Το πρώτο πράγμα ήταν να το συζητήσω με τον άντρα μου και τα παιδιά μου σε family meeting. Τους είπα ότι η μαμά έχει μια πρόταση και τους άρεσε. Θα χάσουν μερικές μέρες από το ελληνικό σχολείο και αυτό τους κέρδισε!» είπε μεταξύ άλλων.