Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Καλοκαίρι Yes» του Open παραχώρησε ο Νίκος Αποστολόπουλος το πρωί της Πέμπτης (31/08) και αναφέρθηκε στην καλή του φίλη Βίκυ Καγιά αλλά και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου η οποία θα βρεθεί στην παρουσίαση του Shopping Star.

«Η Βίκυ Καγιά είναι χρόνια φίλη μου, είναι το πρώτο άτομο που χρησιμοποίησα στην Ελλάδα για να διαφημίσω το άρωμά μου, την πήρα σε επίδειξή μου στο εξωτερικό. Είναι καλό παιδί, την αγαπώ πολύ. Στην τηλεόραση δείχνει έναν άλλο χαρακτήρα, είναι μέρος του παιχνιδιού. Δεν έχει σημασία, φεύγει η Βίκυ Καγιά από την τηλεόραση, θα έρθουν άλλα άτομα», είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Αποστολόπουλος στον δημοσιογράφο Ηλία Σκουλά.

«Η παρουσίαση του Shopping Star είναι ο πιο σωστός ρόλος για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και θα πάει εξαιρετικά καλά. Επιτέλους της έδωσαν μια εκπομπή με θέμα τη μόδα που εκπροσωπεί αυτό το reality., το οποίο της ταιριάζει πάρα πολύ», ανέφερε ο γνωστός σχεδιαστής.

Για την Σοφία Χατζηπαντελή, η οποία θα βρίσκεται στο My Style Rocks, ο Νίκος Αποστολόπουλος είπε: «Είναι πολύ καλή, θα είναι χαριτωμένη, νομίζω ότι θα πάει πολύ καλά».