Μάριος Πρίαμος, Ελευθερία Ελευθερίου και Καρολίνα Καλύβα ήταν τα ονόματα των παικτών του φετινού Survivor που συζητήθηκαν περισσότερο. Όχι όμως για τις αγωνιστικές τους επιδόσεις όσο για τις μεταξύ τους σχέσεις. Τα σχόλια που άκουσαν και οι τρεις παίκτες ήταν πολλά. Ωστόσο, μέχρι στιγμής, ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης δεν είχε τοποθετηθεί δημόσια για τα όσα «άκουσε» μετά τα «καυτά» πλάνα με την Καρολίνα Καλύβα.

Καλεσμένος στην κυπριακή εκπομπή «Ήρθε κι έδεσε» ο πρώην παίκτης του Survivor All Star ανέφερε μεταξύ άλλων πως εκτιμά και τις δύο γυναίκες.

«Είναι η πρώτη φορά που τοποθετούμαι σε αυτό. Η Ελευθερία είναι ένα παιδί που εκτιμώ. Έγιναν κάποια πράγματα που λαμβάνω το μέρος της ευθύνης, τα λάθη μου. Είμαι ο άνθρωπος που τιμωρώ τον εαυτό μου περισσότερο από τον περίγυρό μου. Έγιναν σίγουρα κάποια λάθη από τη μεριά μου, με ενόχλησαν κάποια πράγματα που ειπώθηκαν βγαίνοντας. Δεν με ενόχλησε κάτι από την Καρολίνα ή την Ελευθερία, είναι παιδιά τα οποία εκτιμώ και κάποια στιγμή θα μιλήσουμε γι’ αυτά τα θέματα, όταν δω πώς εξελίχθηκε όλο αυτό γιατί δεν ξέρω όλες τις λεπτομέρειες» ανέφερε αρχικά ο Μάριος Πρίαμος.

«Με ενόχλησε ο περίγυρος, ο οποίος δεν μπορούσε να πολεμήσει τον Μάριο για το Survivor, που έφεραν κάτι προσωπικό και το αναπαρήγαγαν συνεχώς. Ίσως δεν έβρισκαν κάτι άλλο να μου προσάψουν και δεν ήθελαν να προχωρήσω εγώ. Απολογήθηκα ενώ ήμουν στο παιχνίδι, μπροστά στις κάμερες. Αλλά όλο αυτό συνεχιζόταν κάθε εβδομάδα. Κάποιοι πάτησαν πάνω σε αυτό και συνέχισαν ακόμα και στο τέλος. Ποια είναι η διαφορά που με στεναχώρησε; Όταν χτυπάς κάποιον -και καλά κάνεις γιατί έχει έκθεση- κάπου πρέπει να σταματήσεις γιατί δεν μπορεί να τοποθετηθεί. Όταν βγει έξω, μπορείς να το ξανακάνεις και να έρθεις μαζί του σε μία αντιπαράθεση» πρόσθεσε στην συνέχεια ο Μάριος Πρίαμος.

Τι είχε συμβεί

Όταν ο Μάριος Πρίαμος μπήκε στο Survivor All Star υπήρχαν φήμες πως διατηρεί σχέση με την τραγουδίστρια Ελευθερία Ελευθερίου. Από την άλλη, η Καρολίνα Καλύβα, διατηρούσε σχέση με το ράπερ Bo. Ο dive instructor και η pilates instructor, άφησαν πίσω τους συντρόφους τους, ετοίμασαν βαλίτσες και ταξίδεψαν για τον Άγιο Δομίνικο προκειμένου να αγωνιστούν στους στίβους μάχης και να διεκδικήσουν το μεγάλο έπαθλο.

Όταν όμως αντίκρισαν, ο ένας τον άλλον, φαίνεται πως λαβώθηκαν από τα βέλη του έρωτα όπως παραδέχθηκε η Καρολίνα Καλύβα. Η παίκτρια των Μαχητών και ο παίκτης των Διασήμων είχαν «πιαστεί» σε μια καλύβα που είχαν εντοπίσει να έχουν έρθει ιδιαίτερα κοντά.

Τα «καυτά» πλάνα είχαν προκαλέσει μεγάλες συζητήσεις αφού και οι δύο παίκτες μέχρι τότε διατηρούσαν σχέσεις εκτός Survivor All Star.

Βέβαια, το… σήριαλ δεν είχε τελειώσει μετά την προβολή των σχετικών πλάνων αφού λίγο καιρό μετά από αυτό το περιστατικό, η Ελευθερία Ελευθερίου ταξίδεψε στον Άγιο Δομίνικο προκειμένου να συμμετάσχει και εκείνη στο Survivor All Star. Η τραγουδίστρια μάλιστα, σε ένα ξέσπασμά της δεν δίστασε να αποκαλέσει τον πρώην σύντροφό της «ντροπή της Κύπρου». Μια φράση την οποία λίγο καιρό μετάνιωσε.

Όλα αυτά όμως φαίνεται πως ανήκουν στο παρελθόν και για τους τέσσερις εμπλεκόμενους. Μάριος Πρίαμος, Καρολίνα Καλύβα, Ελευθερία Ελευθερίου και Bo, όπως όλα δείχνουν έχουν τραβήξει τους δρόμους τους, μακριά ο ένας από τον άλλον.