Για τον έρωτα με τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη που φούντωσε μέσα στο Survivor All Star και πρόσφερε καυτά πλάνα στους τηλεθεατές μίλησε η Καρολίνα Καλύβα στην κάμερα της εκπομπής Breakfast@Star και τον δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Μίχο. Η πρώην παίκτρια παραδέχθηκε πως της έχει λείψει το παιχνίδι και σημείωσε ότι: «Αγωνιστική ήμουν αλλά το αφήσαμε αυτό και την πατήσαμε!».

Στην συνέχεια εξήγησε πως οι πεσμένες αγωνιστικές της επιδόσεις οφείλονταν στο γεγονός: «Πήγε το μυαλό μου αλλού… Έτυχε! Και άμα σου τύχει, μη σου τύχει».

Πού είχε πάει το μυαλό της; Μα φυσικά στον Μάριο Πρίαμο με τον οποίο εξομολογήθηκε πως ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά.

«Βλέπω τον Μάριο, με βλέπει, κοιτιόμαστε και κάτι συμβαίνει αμέσως αλλά δεν το είχα συνειδητοποιήσει. Ήταν αμοιβαίο γιατί το συζητήσαμε μετά. Πρώτη φορά βρεθήκαμε στα γραφεία, εκεί που είχαμε πάει να μιλήσουμε με τον Ατζούν και λίγες ώρες μετά φύγαμε για το νησί» τόνισε παίκτρια και πρόσθεσε: «Το πλάνο που καταγράφτηκε το καταλάβαμε αλλά πού να ξέραμε ότι θα έπαιρνε τέτοιες διαστάσεις».

Σε ότι αφορά τον ράπερ Μπο με τον οποίο είχε σχέση πριν μπει στο Survivor All Star αλλά και την Ελευθερία Ελευθερίου με την οποία είχε σχέση ο Μάριος Πρίαμος μέχρι την στιγμή που ταξίδεψε στον Άγιο Δομίνικο, η παίκτρια εξήγησε πως έστειλε και στους δυο μηνύματα κατά την επιστροφή της στην Ελλάδα.