Η χολιγουντιανή ηθοποιός Τζένιφερ Άνιστον, έχει αφήσει ιστορία στην τηλεόραση με διάφορους ρόλους της, αλλά αυτός που τη χαρακτήρισε είναι ο ρόλος της «Ρέιτσελ» στα «Φιλαράκια». Όταν ξεκίνησε η σειρά αυτή, η Άνιστον ήταν 25 ετών και για 10 χρόνια καθόρισε τη μόδα της εποχής.

Η 54χρονη, τώρα, Τζένιφερ Άνιστον παραμένει μια από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες του Χόλιγουντ. Ωστόσο, όσα κομπλιμέντα και αν ακούσει, ένα είναι που «την εκνευρίζει», όπως είπε σε πρόσφατη συνέντευξή της.

Η συχνά χρησιμοποιούμενη φράση, η οποία θα μπορούσε κανείς να πει πως είναι μεταμφιεσμένη ως κομπλιμέντο και την τρελαίνει, είναι το γνωστό σε όλους «καλά κρατιέσαι για την ηλικία σου». Η 54χρονη Άνιστον αποκάλυψε ότι τέτοιου είδους φράσεις, όπως και το «δείχνεις υπέροχη για την ηλικία σου», θα έπρεπε να είναι «δείχνεις υπέροχη – τελεία και παύλα».

«Με τρελαίνει. Δεν το αντέχω», δήλωσε στη βρετανική Vogue, σύμφωνα με το pagesix.com. «Αυτή είναι μια συνήθεια της κοινωνίας, να λένε φράσεις όπως: “Λοιπόν, είσαι σε αυτό το στάδιο, οπότε για την ηλικία σου…” Δεν καταλαβαίνω καν τι σημαίνει».

«Είμαι σε καλύτερη φόρμα από ό,τι ήμουν στα 20 μου. Αισθάνομαι καλύτερα στο μυαλό, στο σώμα και στο πνεύμα μου. Είναι όλα 100% καλύτερα», πρόσθεσε βραβευμένη με Emmy ηθοποιός.

Η ηθοποιός μοιράστηκε πρόσφατα το μυστικό για το γιατί δείχνει τόσο υπέροχη, μιλώντας για τη νέα ρουτίνα γυμναστικής της, μετά από χρόνια διάφορων δοκιμών και λαθών. Αφού παραδέχτηκε ότι παλαιότερα ένιωθε πίεση να γυμνάζεται έντονα, η σταρ κατέληξε να τραυματίσει τον εαυτό της.

«Όταν έχεις τη νοοτροπία του “πρέπει να κάνω 45 λεπτά αερόβια γυμναστική, αλλιώς δεν θα κάνω καλή προπόνηση”, είναι αποθαρρυντικό», είπε αυτή την εβδομάδα. «Το πίστευα για τόσο πολύ καιρό. Απλώς κάηκα και κούρασα το σώμα μου».