Είναι διάσημες και ξέρουν σίγουρα να ξεχωρίζουν! Η 25χρονη Σίντνεϊ Σουίνι (Sydney Sweeney) και η 38χρονη Σκάρλετ Γιόχανσον τράβηξαν τα βλέμματα τον περασμένο μήνα στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών, με τα φορέματά τους και τα σουτιέν τους σε κοινή θέα.

Το προκλητικό στιλ θυμίζει τη μόδα του Y2K, όταν ήταν της μόδας να φοράει κανείς σουτιέν ως τοπ. Αυτή η εκδοχή είναι διαφορετική επειδή «είναι πολύ προσεκτικά τοποθετημένο ώστε να μοιάζει με δυσλειτουργία της γκαρνταρόμπας», δήλωσε η δημοσιογράφος για πολιτιστικά θέματα Christina Binkley στην USA Today.

«Όταν ένα άτομο βλέπει μια φωτογραφία και πρέπει να περάσει μια επιπλέον στιγμή για να αποφασίσει αν είναι μάρτυρας μιας δυσλειτουργίας ή πρόκειται για κάτι που είναι σκόπιμο, αυτό κάνει τη φωτογραφία αξιομνημόνευτη. Δώστε]βραβείο Νόμπελ στον στυλίστα που το σκέφτηκε αυτό».

Στις Κάννες, η Sweeney αποκάλυψε το ντεκολτέ της με ένα λευκό φόρεμα, αναδεικνύοντας ένα εκτεθειμένο μπλε σατέν σουτιέν Miu Miu. Το εκτεθειμένο εσώρουχό της ώθησε μερικούς TikTokers να αναρωτηθούν αν επρόκειτο για κάποιο… ατύχημα.

«Τι συμβαίνει με τη δυσλειτουργία του φορέματος σε [sic] αυτό το όμορφο κορίτσι», αναρωτήθηκε ένας σχολιαστής.

Η Johansson, εν τω μεταξύ, φόρεσε στις Κάννες ένα στράπλες ροζ φόρεμα της Prada με ένα λευκό ρούχο με χάντρες από κάτω, το οποίο έμοιαζε με σουτιέν.

Σκάρλετ Γιόχανσον

«Ειδικά μετά την πανδημία, το να δείχνεις δέρμα είναι της μόδας και όλοι ψάχνουν τρόπους να γίνουν δημιουργικοί με στυλ και τάσεις που τους κάνουν να ξεχωρίζουν και να φαίνονται σέξι», δήλωσε ο Gianluca Russo, δημοσιογράφος μόδας και συγγραφέας του βιβλίου «The Power of Plus», στην USA Today.

Ενώ οι ειδικοί της μόδας αναμένουν να δουν περισσότερο την τάση «σκόπιμη δυσλειτουργία της γκαρνταρόμπας», συμβουλεύουν τις μη διάσημες να προσέχουν.

«Χρειάζεται διδακτορικό στη μόδα για να γίνει καλά αυτή η εμφάνιση», δήλωσε η Binkley. «Αυτά είναι πραγματικά ακριβά, προσεκτικά σχεδιασμένα ρούχα για να φαίνονται ακριβώς έτσι. Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν έχουν τα μέσα να ντυθούν έτσι… Τίποτα από αυτά δεν είναι πρόχειρο. Είναι πολύ σκόπιμο, σε αντίθεση με το σουτιέν που προεξέχει».