Η Μαντόνα φαίνεται πως έχει έρθει «υπερβολικά κοντά» με τον τραγουδιστή Maluma στις πρόβες για την πολυαναμενόμενη παγκόσμια περιοδεία της, σύμφωνα με πηγές από τα παρασκήνια που επικαλείται το Page Six. Η τραγουδίστρια του Material Girl προκάλεσε κουτσομπολιά μεταξύ των χορευτών της με την «άνετη και πολύ χαδιάρικη» σχέση της με τον 29χρονο Κολομβιανό τραγουδιστή, με τον οποίο κάποτε έγραψε ένα τραγούδι.

Αν και το ζευγάρι είναι φίλοι από τότε που συναντήθηκαν στα MTV Video Music Awards το 2018, οι πηγές ανέφεραν ότι η χημεία τους είχε πάρει φωτιά κατά τη διάρκεια μερικών ημερών έντονης συνεργασίας.

«Ήταν άνετοι και πολύ αγκαλιασμένοι – τόσο πολύ που οι άλλοι άνθρωποι αποφάσισαν να τους αφήσουν ήσυχους για να συνεχίσουν με ό,τι συμβαίνει», δήλωσε μια πηγή μέσα από την περιοδεία.

«Πέρασαν λίγες μέρες μαζί κατά τη διάρκεια των προβών, όπου άρχισε το φλερτ. Στη συνέχεια έκαναν παρέα όλο το Σαββατοκύριακο στη Νέα Υόρκη. Φάνηκαν υπερβολικά κοντά και η χημεία τους είναι τρελή».

Η τραγουδίστρια δημοσίευσε επίσης ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με τον Maluma σε πρόβες. «Του δίνει ένα μεγάλο φιλί μπροστά στους άλλους χορευτές και στη συνέχεια τον αγκαλιάζει», προσθέτει πηγή που έχει δει το βίντεο. «Φαίνονται πολύ οικεία».

Ο Maluma, γεννημένος ως Juan Luis Londono Arias, άρχισε να αποκαλεί τον εαυτό του με το καλλιτεχνικό του όνομα σε ηλικία 15 ετών. Ως ένας από τους πιο δημοφιλείς καλλιτέχνες της Λατινικής Αμερικής, έχει πουλήσει εκατομμύρια δίσκους και διαθέτει ένα τεράστιο κοινό στο Instagram που αριθμεί 63 εκατομμύρια, σε σύγκριση με τα 18,9 εκατομμύρια της Madonna.