Έφτασε στο Met Gala 2023 με μια εντυπωσιακή εμφάνιση και ένα ξυρισμένο κεφάλι. Ο λόγος για τη σταρ του «Don’t Worry Darling», Φλόρενς Πιου (Florence Pugh), η οποία κατάφερε να προκαλέσει… θόρυβο.

Η εμφάνισή της απέτισε φόρο τιμής στην εμβληματική μονοχρωματική εμφάνιση του αείμνηστου Karl Lagerfeld, που περιλάμβανε ένα κομψό μαύρο κοστούμι κουμπωμένο με γραβάτα.

Μαζί με το μεταξένιο λευκό φόρεμά της, που είχε μια μακριά ουρά και ήταν δεμένη με έναν κομψό μαύρο φιόγκο, φορούσε ένα στέμμα από φτερά.

Αλλά αυτό που προκάλεσε περισσότερο εντύπωση δεν ήταν όσα είχε επιλέξει να φορέσει. Ήταν τα μαλλιά της. Ή μάλλον η απουσία τους…

Η ηθοποιός εμφανίστηκε με το φρεσκοξυρισμένο κεφάλι της, τραβώντας την προσοχή.

Σε συνέντευξή της στους New York Times πριν από το γκαλά της Δευτέρας, η 27χρονη υπαινίχθηκε την υπερβολή, χαρακτηρίζοντάς την εμφάνιση «μεγάλη» – «αλλά μας αρέσει το μεγάλο, έτσι δεν είναι;».

«Το όλο θέμα είναι ότι εκφράζεις τον εαυτό σου με αυτό που φοράς», εξήγησε, προσθέτοντας ότι «δεν έχει σημασία αν δεν αρέσει απαραίτητα στον κόσμο».

«Δεν νομίζω ότι οτιδήποτε κάνω πρέπει να είναι 100% αγαπητό», συνέχισε. «Το να είναι τα πράγματα προς συζήτηση είναι καλό. Σημαίνει ότι ο κόσμος ενδιαφέρεται».

Πάντως οι χρήστες του Twitter θαύμασαν την τολμηρή νέα εμφάνιση της Φλόρενς Πιου, όπως σημειώνει η New York Post.

«Λατρεύω το ξυρισμένο κεφάλι της», έγραψε ένας χρήστης. «Φαίνεται καταπληκτική», σχολίασε ένας άλλος.