Η ηθοποιός Florence Pugh ξεσπάθωσε κατά των σχολίων που δέχτηκε η απόφασή της να φορέσει ένα ροζ φόρεμα, από το οποίο διαγραφόταν το στήθος της στο σόου Valentino Haute Couture στη Ρώμη την Παρασκευή. Μετά από ένα πλήθος σχολίων από «χυδαίους» άντρες, που επισήμαναν τα «ελαττώματά της» και τα «μικροσκοπικά στήθη της» στα social media, η 26χρονη σταρ του Black Widow υπεραμύνθηκε της επιλογής.

«Ακούστε, ήξερα όταν φόρεσα αυτό το απίστευτο φόρεμα Valentino ότι δεν υπήρχε περίπτωση να μην υπάρχουν σχόλια», έγραψε σε μια ανάρτηση με τις επίμαχες φωτογραφίες με το φόρεμα. «Είτε θα ήταν αρνητικές ή θετικές, όλοι ξέραμε τι κάναμε. Αυτό που υπήρξε ενδιαφέρον είναι να βλέπω και να παρατηρώ πόσο εύκολο είναι για άντρες να καταστρέφουν πλήρως το σώμα μιας γυναίκας, δημοσίως, για να το δουν όλοι».

Παρατηρώντας ότι «δεν είναιη πρώτη φορά και σίγουρα δεν θα είναι η τελευταία που μια γυναίκα θα ακούσει τι πάει στραβά με το σώμα της από ένα πλήθος αγνώστων», η Florence Pugh σημείωσε ότι το «ανησυχητικό» είναι το «πόσο χυδαίοι» μπορούν να γίνουν κάποιοι άντρες.

«Ευτυχώς έχω συμβιβαστεί με το σώμα μου. Είμαι χαρούμενη με όλα τα ελαττώματα που δεν άντεχα να βλέπω όταν ήμουν 14 ετών», συνέχισε.

Σημείωσε ακόμη ότι πολλοί άνθρωποι «επιθετικά» την ενημέρωσαν πόσο «απογοητευμένοι» ήταν από τα «μικροσκοπικά στήθη της». Άλλοι προσπάθησαν να την κάνει να αισθανθεί «ντροπή» για το «επίπεδο στήθος της».

«Γιατί φοβάστε τόσο τα στήθη; Μικρά; Μεγάλα; Αριστερό; Δεξί; Μόνο ένα; Ίσως κανένα;», αντέδρασε. «Με κάνει να αναρωτιέμαι τι σας συνέβη και εκνευρίζεστε τόσο δυνατά με το μέγεθος του στήθους μου και το σώμα μου».

«Σεβαστείτε τα σώματα. Σεβαστείτε τις γυναίκες. Σεβαστείτε τους ανθρώπους. Η ζωή θα γίνει πολύ πιο εύκολη. Το υπόσχομαι. Και όλα αυτά εξαιτίας δύο μικρών χαριτωμένων θηλών», κατέληξε η ηθοποιός.