«Η κοπέλα μου είναι πάντα δίπλα μου και με στηρίζει, όπως κάνω κι εγώ» τόνισε ο Light στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» του Mega και την Άννα Ζηρδέλη το πρωί της Πέμπτης (06/04). «Ήταν τεράστια ευλογία που ο Mad Clip πέρασε από τη ζωή μου. Μην είμαστε υποκριτές, δεν αναγκάζουμε κανέναν να ακούει το είδος της μουσικής που κάνουμε» πρόσθεσε ο τράπερ.

Θα πήγαινε ποτέ στο Survivor; «Αρνήθηκα να πάω στο Survivor γιατί δεν ήταν έξυπνο για την καριέρα μου να κυνηγάω καρύδες και μπανάνες. Ο Τριαντάφυλλος πήγε γιατί δεν είχε να κάνει τίποτα καλύτερο και καλά έκανε», είπε ο Light.

Σε ότι αφορά τον Γιώργο Λιάγκα με τον οποίο είχαν και μια κόντρα ανέφερε: «Τον Γιώργο Λιάγκα τον βλέπω μόνο όταν με αναφέρει. Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποιος άνθρωπος στα καλά του που βλέπει Λιάγκα. Δεν θα πήγαινα καλεσμένος στην εκπομπή του για να του δώσω νούμερα. Απάντησα μια φορά στα social media, που είχε πει πολλές ανακρίβειες και νομίζω ότι με το γάντι του εξήγησα ότι δεν φέρθηκε πολύ έξυπνα για άνθρωπο 55 χρονών».

«Είναι η εκπομπή που είναι η πρώτη στο σύνολο των τηλεθεατών από την αρχή της χρονιάς. Προσβάλει αυτούς που τη βλέπουν. Ειλικρινά, αν θέλει να τον δουν πολλοί ας έρθει στην εκπομπή μας» απάντησε ο Γιώργος Λιάγκας λίγη ώρα αργότερα μέσα από τον «αέρα» του «Πρωινού».