Τις τελευταίες ημέρες, η Ιωάννα Τούνη ήταν λίγο άρρωστη και είχε μείνει στο σπίτι με τον σύζυγό της, Δημήτρη Αλεξάνδρου και το παιδί του. Ο πυρετός έπεσε, η influencer ένιωσε καλύτερα και αποφάσισε μαζί με το «νουνίτο» της να επιστρέψουν στη Θεσσαλονίκη. Μια μικρή έκπληξη όμως την περίμενε στο αεροδρόμιο, λίγο πριν επιβιβαστεί στο αεροπλάνο για να ταξιδέψει.

Μέσω ενός instastory, η Ιωάννα Τούνη ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους, πως ενώ βρισκόταν στο αεροδρόμιο, την πλησίασε μια νεαρή κοπέλα η οποία ήταν μαθήτριά της πριν λίγα χρόνια και της είπε πως ήταν πολύ καλή δασκάλα.

«Συνάντησα στο αεροδρόμιο μια μαθήτριά μου που έγινε 20 χρονών. Πολύ χάρημα που με χαιρέτησε και ακόμα περισσότερο που μου είπε ότι ήμουν πολύ καλή δασκάλα. Εσύ ήξερες ότι είχα τελειώσει παιδαγωγικό δημοτικής εκπαίδευσης; Μου είπε “δεν ξέρω αν με θυμάσαι αλλά ήμουν μαθήτριά σου όταν έκανες την πρακτική σου”. Είμαι παιδαγωγός δεν ξέρω αν το ξέρετε. Συνάντησα μαθήτριά μου. Με θυμόταν. Και εγώ τη θυμήθηκαν φυσιογνωμικά. Η κοπέλα έχει γίνει 20 χρονών. Πόσο πολύ έχω γεράσει Θεέ μου; Ήταν 12» ανέφερε η Ιωάννα Τούνη.