Βρισηίδα Ανδριώτου και Ευρυδίκη Παπαδοπούλου είχαν μια όμορφη φιλία η οποία, όπως όλα δείχνουν πλέον ανήκει οριστικά στο παρελθόν. Οι δηλώσεις της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου για τον Σπύρο Μαρτίκα, ενόχλησαν ιδιαίτερα την αγαπημένη του, Βρισηίδα Ανδριώτου η οποία δεν δείχνει πρόθυμη να αφήσει πίσω της τα όσα ειπώθηκαν στον Άγιο Δομίνικο.

«Ο Σπύρος Μαρτίκας διψά για δημοσιότητα και χρήματα» και «είναι κάκιστος διπλωμάτης» ήταν μόνο δυο από τις φράσεις που χρησιμοποίησε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου για τον φαρμακοποιό.

Η Βρισηίδα Ανδριώτου έχει ενοχληθεί και στεναχωρηθεί με την στάση της φίλης της απέναντι στον αγαπημένο της και μετά την έξοδο της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου φαίνεται πως δεν έχουν συναντηθεί για να λύσουν την παρεξήγηση.

Σε νέες δηλώσεις τους στις τηλεοπτικές κάμερες, η μια τονίζει πως δεν δίνει δεύτερες ευκαιρίες και η άλλως πως δεν είναι διατεθειμένη να παρακαλέσει.

Βρισηίδα Ανδριώτου: «Δεν δίνω δεύτερες ευκαιρίες»

Η Βρισηίδα Ανδριώτου παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και τη Μένια Κούκου και ανέφερε μεταξύ άλλων πως: «Ο Σπύρος είναι αρκετά πιεσμένος, στεναχωρημένος επίσης. Φαίνεται, το καταλαβαίνω. Και όλα τα παιδιά φαίνεται ότι ζορίζονται πολύ και δεν περνάνε καλά εκεί μέσα», είπε αρχικά και αναφέρθηκε στην Ευρυδίκη και τις τελευταίες δηλώσεις της: «Δεν δίνω δεύτερες ευκαιρίες. Δεν είναι η πρώτη φορά που πληγώνομαι. Έχω πάρει μια απόφαση και θέλω να την τηρήσω. Εγώ τη φιλία που είχα μέσα στο παιχνίδι την τίμησα και έξω, δεν είναι μια παρεξήγηση που έγινε στο παιχνίδι, αλλά έξω. Εγώ μια χαρά τα πήγαινα, δεν είναι ότι δεν κράτησα τη φιλία μου. Υπάρχει όμως και κάτι που λέγεται σεβασμός και κάπου χάθηκε στη μετάφραση. Αν θελήσω να βγω μαζί της, θα βγω, δεν θα το πω στην τηλεόραση. Δεν αφορά κανέναν αυτό».

«Όταν γίνεται κάτι που αφορά τον Σπύρο, όλοι πέφτουν σε μένα. Με έχει πιέσει πολύ αυτό. Γι’ αυτό δυο μήνες δεν ήμουν καλά, ούτε τώρα είμαι. Προσπαθώ να πατήσω στα πόδια μου. Εφόσον έχω φύγει από το παιχνίδι μη με μπλέκεται, αφήστε με» πρόσθεσε.

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: «Αν δεν θέλει η κοπέλα δεν θα κάτσω να την παρακαλέσω»

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και τόνισε μεταξύ άλλων: «Δεν το βίωσα ωραία το All Star, δεν ήταν όπως πέρσι. Δεν πειράζει, ήξερα ότι πάω σε ένα ριάλιτι. Δεν τα περίμενα τόσο χάλια τα πράγματα βέβαια» ενώ σε ότι αφορά τη φιλία της με την Βρισηίδα Ανδριώτου είπε: Δεν θέλω να αναφερθώ καθόλου σε αυτό το θέμα. Έχω πει κιόλας ότι θα ήταν σωστό να μιλήσουμε αλλά αν δεν θέλει η κοπέλα δεν θα κάτσω να την παρακαλέσω. Εγώ έχω κάνει την κίνηση. Αν δεν, να είναι καλά, καλή επιτυχία στη ζωή της. Εγώ την κρατάω μέσα μου με αγάπη. Στεναχωρήθηκα, γιατί δεν περίμενα ότι δεν θα με καταλάβει. Πίστευα ότι θα είχε μία πιο αντικειμενική άποψη, επειδή έχει ζήσει και το παιχνίδι. Την πήρα τηλέφωνο μόλις γύρισα από το Survivor».