Ένα άδοξο φινάλε φαίνεται πως γράφτηκε στη φιλία της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου και της Βρισηίδας Ανδριώτου με αφορμή τα όσα είπε η πρώτη κατά την συμμετοχή της στον Survivor All Star, για τον Σπύρο Μαρτίκα, σύντροφο της δεύτερης.

Το πρωί της Πέμπτης (16/03), η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Πρωινό μας» του ΣΚΑΪ και η παρουσιάστρια Φαίη Σκορδά την ρώτησε αν έχει μιλήσει με την Βρισηίδα Ανδριώτου.

«Όχι, όχι. Εγώ πήρα το τηλέφωνό μου το Σάββατο πριν πετάξω. Ενημερώθηκα για όλο αυτό το τραγικό δυστύχημα μέσω του Internet. Πήρα τον μπαμπά μου να του πω ότι έρχομαι, για να ηρεμήσει, γιατί δεν είχε νέα μου όλο αυτό το διάστημα και κατευθείαν είδα τα μηνύματα που μου είχε στείλει η Βρισηίδα. Ένα κατεβατό την Τετάρτη ότι θέλει να βρεθούμε μόλις γυρίσω και την Παρασκευή μου έγραφε ότι “δεν θέλω ούτε την καλημέρα σου” και διάφορα άλλα. Όταν την πήρα τηλέφωνο, δεν το σήκωσε. Της έστειλα μήνυμα κι ακόμα δεν έχει παραδοθεί», δήλωσε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

«Πραγματικά, έχω στενοχωρηθεί πάρα πολύ. Όταν έφυγα για το παιχνίδι, η Βρισηίδα μου είπε “φρόντισε να μην έρχεσαι σε εντάσεις με τον Σπύρο γιατί ξέρει ότι δεν ταιριάζουμε και θέλω όταν γυρίσεις να έχω και σύντροφο, θέλω να έχω και τη φίλη μου”. Θα ήθελα η Βρισηίδα να με ακούσει, να έχουμε ένα διάλογο, όπως οφείλουμε να κάνουμε μεγάλες γυναίκες. Θα ήθελα η Βρισηίδα να μου δώσει την ευκαιρία να έχουμε μια συζήτηση, γιατί έχουμε περάσει πολλά μαζί. Οφείλει να με ακούσει», συμπλήρωσε στη συνέχεια η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.