Αμηχανία προκάλεσε ο Βρετανός ηθοποιός Χιου Γκραντ στην Άσλεϊ Γκράχαμ που τον προσέγγισε για μία μικρή συνέντευξη στην χθεσινή απονομή των βραβείων ‘Οσκαρ. Ο 62χρονος σταρ φαινόταν εντελώς απρόθυμος να απαντήσει στις ερωτήσεις της Γκράχαμ που χαμογελούσε φανερά αμήχανη.

Η Άσλεϊ Γκράχαμ δεν αφήνει τον «αγενή» Χιου Γκραντ να την επηρεάσει και να της χαλάσει τη διάθεση. Το μοντέλο απάντησε με ανωτερότητα όταν ρωτήθηκε αν «προσβλήθηκε» από τις αδιάφορες απαντήσεις που της έδωσε ο ηθοποιός, ενώ του έπαιρνε συνέντευξη στο κόκκινο χαλί των Όσκαρ την Κυριακή. «Ξέρετε κάτι, η μαμά μου μου είπε να σκοτώνω τους ανθρώπους με καλοσύνη, οπότε ορίστε», απάντησε η 35χρονη Γκράχαμ στο TMZ τη Δευτέρα.

Η Γκράχαμ δεν θέλησε να μιλήσει περαιτέρω για την άβολη στιγμή. Το μόνο που αρκέστηκε να πει είναι: «Πέρασε τόσο καλά», ενώ έπαιρνε συνέντευξη από αρκετούς αστέρες του Χόλιγουντ για λογαριασμό του ABC.

Τα τελευταία 24ωρα, ο Χιου Γκραντ δέχτηκε πολλές αντιδράσεις στα social media για τον αγενή τρόπο που απαντούσε στις ερωτήσεις της Γκράχαμ.