Ένα βίντεο στο TikTok κάνει τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ημέρες, καθώς δείχνει ένα ζευγάρι από την Αμερική να έχει τυλίξει σφιχτά με πλαστική μεμβράνη το μωρό του, και να τραβά χιουμοριστικά βίντεο. Το μωρό φαίνεται ταλαιπωρημένο, ωστόσο οι γονείς γελάνε και παίζουν μαζί του.

Στο συγκεκριμένο βίντεο, η Savannah Glembin και ο άντρας της, που εργάζεται ως στρατιωτικός στην Αμερική, έδιναν συμβουλές στους ακολούθους τους για το πως να ηρεμήσουν ένα ανήσυχο παιδί. Τα πράγματα, όμως, δε πήραν το δρόμο που ήθελε το ζευγάρι, καθώς η πρόνοια βρέθηκε στη πόρτα τους και απομάκρυναν το αγοράκι από τα χέρια τους.

Η μητέρα του μωρού και influencer, Savannah Glembin, μίλησε με δάκρυα στα μάτια για τις αντιδράσεις που αντιμετώπισε τις τελευταίες 48 ώρες. «Το μωρό χαμογελούσε και ήταν ένα αστείο πράγμα». Αλλά το ανησυχητικό βίντεο για το οποίο μιλά η μαμά έχει προσελκύσει την ανησυχία πολλών.

Κάποιοι έσπευσαν να σχολιάσουν πως «το βίντεο μου δημιουργεί κρίσεις πανικού». Ένας άλλος χρήστης είπε «αγχώθηκα πολύ όταν έπεσε μπροστά. Θα είχα πάθει ασφυξία».

«Ήρθαν και πήραν το μωρό μου μετά από αυτό το βίντεο που δημοσίευσα, μας είπαν πως κακοποιήσαμε το παιδί μας» ανέφερε η μητέρα του μικρού αγοριού στο βίντεο απολογίας της. Δακρυσμένη, λέει πως «αυτή τη στιγμή, αντιμετωπίζουμε μια κατάσταση όπου ο γιος μας έχει απομακρυνθεί από εμάς μέχρι η πρόνοια να αξιολογήσει το σπίτι μας, επειδή δημοσίευσα ένα βίντεο με τον σύζυγό μου και τον γιο μου να παίζουν».

Επιμένει ότι ο γιος της «δεν ήταν σε κανένα σημείο αναστατωμένος». «Αυτό το βίντεο διαστρεβλώθηκε κατά κάποιο τρόπο. Οι άνθρωποι νομίζουν ότι κακοποιούμε το παιδί μας. Αλλά γελούσε και χαμογελούσε και ήταν απλώς ένα αστείο πράγμα που έκανε ο Χανκ (ο σύζυγός της) επειδή ο Γκάνερ (ο γιος) ήταν άτακτος», κατέληξε η Σαβάνα.

«Δεν θα κάναμε ποτέ κακό στο γιο μας. Είναι το καλύτερο πράγμα που μας έχει συμβεί ποτέ».

Η νεαρή μητέρα μίλησε για τη στιγμή που η πρόνοια πήρε το παιδί τους, λέγοντας πως «πήγαμε κάτω και κάναμε τις δηλώσεις μας, πιστεύοντας ότι ο Γκάνερ θα μας επιστρεφόταν την ίδια μέρα». «Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι ο γιος μου είναι τόσο αγαπητός και λατρεμένος. Είναι το μωρό – θαύμα μου, ήταν η τέταρτη εγκυμοσύνη μου μετά από τρεις αποβολές, είναι το φως της ζωής μου». Η ίδια αναφέρει, επίσης, πως «Κάναμε ένα λάθος και δεν αξίζουμε να μας πάρουν το παιδί μας εξαιτίας αυτού».

Οι αντιδράσεις για το βίντεο της Savannah ήταν διφορούμενες. Πολλοί συνέχισαν να λένε στη μαμά πως «το διαδίκτυο δεν θα το ξεχάσει ποτέ», ενώ άλλοι την υποστήριξαν, λέγοντας πως «πιστεύω ότι πραγματικά λυπάται». Ένας σχολίασε πως «φαίνεται ειλικρινά αναστατωμένη. Όμως, και οι δύο χρειάζονται ‘’μαθήματα γονέων’’ για να καταλάβουν τη ζημιά που έχουν κάνει».

Σε τελευταίο της βίντεο, η Σαβάνα αναφέρει πως «η πρόνοια μας απάλλαξε από τις παραβάσεις και αποφάσισε ότι το σπίτι μας και εμείς είμαστε ασφαλείς για το γιο μας, παρόλα αυτά… πήραμε ένα σκληρό μάθημα, ένα λάθος που δεν θα ξανακάνουμε ποτέ, αυτό το Σαββατοκύριακο ήταν εξαιρετικά τραυματικό για εμάς ως οικογένεια και θα πάρουμε χρόνο τον χρόνο μας για να επουλωθούμε».

@savannahglembin

CPS cleared us of wrongdoing and determined our home, with us, is a safe one for our son, despite that…a hard lesson was learned, a mistake we will never make again, this weekend was extremely traumatic for us as a family and will be taking time away to heal

♬ Look After You – The Fray