Με τη διάθεση να έχει «χτυπήσει»… κόκκινο ο Σάββας Πούμπουρας παρευρέθηκε στο καρναβάλι της Ιεράπετρας. Ο παρουσιαστής επέλεξε να μεταμφιεστεί σε… Βασίλη Μπισμπίκη, ο οποίος τις τελευταίες ημέρες, εξαιτίας του ζεϊμπέκικου που χόρεψε μπροστά στην αγαπημένη του Δέσποινα Βανδή, στο νυχτερινό κέντρο που παρουσιάζεται η τραγουδίστρια, βρίσκεται στο επίκεντρο γι’ άλλη μια φορά.

Το χορό του Βασίλη Μπισμπίκη «μιμήθηκε» και ο Σάββας Πούμπουρας στο καρναβάλι της Ιεράπετρας, ακριβώς έξω από το δημαρχείο, ενώ ένας άλλος άνδρας, ντυμένος Δέσποινα Βανδή του τραγουδούσε.
Ο παρουσιαστής χόρεψε, με τον κόσμο γύρω του να τον χειροκροτά, ενώ στη θέση των λουλουδιών, υπήρχαν χαρτόκουτα, τα οποία δεν δίστασε να κλωτσήσει, όπως ακριβώς έκανε ο ηθοποιός με τα πανέρια στο νυχτερινό κέντρο διασκέδασης, όπου τραγουδούσε η Δέσποινα Βανδή.

Στην συνέχεια του act, η «Δέσποινα Βανδή» κάθισε στα πόδια του Σάββα Πούμπουρα που είχε ντυθεί «Βασίλης Μπισμπίκης»και οι δύο άνδρες προσποιήθηκαν ότι φιλιούνται, όπως ακριβώς έκανε και το ερωτευμένο ζευγάρι.

Ο χορός του Σάββα Πούμπουρα δημοσιεύθηκε σε βίντεο στο TikTok τα οποία έχουν γίνει viral.