Μια δασκάλα δημοτικού σχολείου από το Μεξικό λέει ότι αναγκάστηκε να μπλοκάρει online τους «ενοχλητικούς» μπαμπάς των μαθητών της που την ακολουθούσαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η Diana Laura Castañeda διδάσκει μαθητές της πρώτης τάξης στη Γουαδαλαχάρα και επίσης μοιράζεται με τους 426.000 ακολούθους της στο TikTok και τους 69.000 θαυμαστές της στο Instagram πόζες με σέξι ρούχα και βίντεο με χορούς.

Η πληθωρική 26χρονη μελαχρινή μπήκε στο TikTok το 2018, αλλά μόνο όταν βαρέθηκε κατά τη διάρκεια της πανδημίας COVID-19 άρχισε να αναρτά πραγματικά περιεχόμενο. Οι followers της – και οι μαθητές της – το πρόσεξαν.

«Οι μαθητές μου είναι πολύ μικροί για να γνωρίζουν κάτι για το TikTok, αλλά πέρυσι δίδαξα μαθητές της τρίτης τάξης που είναι λίγο μεγαλύτεροι και μου είπαν ότι με είδαν στο TikTok», δήλωσε η Castañeda στο Jam Press.

«Είπαν επίσης ότι αισθάνονται πολύ περήφανοι που έχουν μια τόσο διάσημη και όμορφη δασκάλα. Κάποιοι από αυτούς μου ζήτησαν ακόμη και αυτόγραφο», σύμφωνα με την ίδια.

Ισχυρίζεται ακόμη ότι η καριέρα της και η διαδικτυακή της παρουσία ήρθαν σε σύγκρουση όταν οι μπαμπάδες των μαθητών της άρχισαν να την ενοχλούν με σχόλια στις αναρτήσεις της.

«Υπήρχαν κάποιοι γονείς που μου είπαν ότι με είχαν δει και στο TikTok, αλλά όταν είδα ότι σχολίαζαν τα βίντεό μου, σκέφτηκα ότι ήταν καλύτερα να τους μπλοκάρω», δήλωσε η Castañeda στο πρακτορείο. «Τους λυπήθηκα!».

Η Castañeda ισχυρίζεται ότι το γεγονός ότι έγινε γνωστή μέσω των social media προκάλεσε και αρνητικά σχόλια. «Κάποιοι έφτιαξαν ακόμη και memes και αυτοκόλλητα με το πρόσωπό μου, τα οποία στη συνέχεια άρχισαν να διαδίδουν σε ομάδες του WhatsApp για να με κοροϊδέψουν», είπε.

«Τώρα που έχω τόσους πολλούς θαυμαστές και followers, κλείνω το στόμα όλων αυτών των ανθρώπων», συμπλήρωσε.