Απορρίπτει πλέον την πεποίθηση ότι τα αδύνατα σώματα είναι και τα πιο επιθυμητά, προωθώντας τη νέα της εμφάνιση και το body positivity στα social media. Το 33χρονο μοντέλο και σχεδιάστρια μαγιό Karina Irby, σε ένα Instagram Story που αναρτήθηκε την Τρίτη, αποκάλυψε ότι ενώ δεν έπασχε από κάποια διατροφική διαταραχή όταν ήταν μικρότερη, είχε κόλλημα με τη γυμναστική και έτρωγε επίτηδες λιγότερο.

Κατηγορεί τα μίντια για την «πλύση εγκεφάλου» μέσω της προώθησης της ιδεολογίας ότι ομορφιά και αδύνατο κορμί πήγαιναν μαζί. Ήταν επίσης πεπεισμένη ότι έπρεπε να είναι αδύνατη για να μπορεί να έχει φίλους και σύντροφο.

«Ήταν τόσο τοξικό και εξαιρετικά ανθυγιεινό», συνέχισε η influencer με τους 1,1 εκατομμύρια Instagram followers. «Σωματικά και πνευματικά».

Η ίδια ανάρτησε και μια φωτογραφία της από τα παλιά χωρίς τις σημερινές πληθωρικές καμπύλες της.

Η Irby δέχτηκε όμως και πολλά σκληρά σχόλια, με ορισμένους να της λένε ότι πρέπει να δει γιατρό όταν αναρτά τις φωτογραφίες με τη σημερινή της εμφάνιση. Σε μια πρόσφατη ανάρτηση, πόζαρε με ένα μπικίνι, αναφερόμενη και σε σχόλια που την πλήγωσαν.

Ορισμένοι της έχουν γράψει ότι η εμφάνισή της είναι «αηδιαστική», «αποκρουστική» και ότι μοιάζει με «γουρούνι».

«Οι πραγματικές γυναίκες δεν έχουν τέτοια εμφάνιση», σχολίασε κάποιος. «Τι πάει στραβά με τα πόδια σου;», αναρωτήθηκε κάποιος άλλος.

Μάλιστα, ενώ το μοντέλο λατρεύει να αναρτά φωτογραφίες της στα social media για να περάσει το μήνυμά της και να βοηθήσει τους άλλους, σταμάτησε για λίγο καιρό να ανεβάζει όταν κάποιοι φέρεται να της είπαν να «αυτοκτονήσει».

Απάντησε καταγγέλλοντας τους ότι «κρύβονται πίσω από τις οθόνες τους» και ότι η συμπεριφορά τους είναι «αηδιαστική».