Τον εκνευρισμό της για τα σχόλια τα οποία ακούστηκαν από τον δημοσιογράφο Κώστα Ραπτόπουλο και αφορούν τον χωρισμό της Ειρήνης Παπαδοπούλου και του Αλέξανδρου Πασχαλάκη και τη διαφορά ηλικίας του δεν μπόρεσε να κρύψει την Τρίτη (17/1) η Κατερίνα Καινούργιου. «Κι εγώ τα είχα με 5 χρόνια μικρότερο, τι σημαίνει αυτό;» διερωτήθηκε.

Ο Κώστας Ραπτόπουλος σημειώνεται πως εστιάζοντας στον χωρισμό της Ειρήνης Παπαδοπούλου και του Αλέξανδρου Πασχαλάκη σχολίασε πως αυτό συνέβη καθώς η τραγουδίστρια είναι μεγαλύτερη από τον ποδοσφαιριστή και τόνισε ότι «οι γυναίκες με το πέρασμα των χρόνων αποκτούν ανασφάλειες και ορμονικές διαταραχές, ”χάνοντας” τη φύση τους πιο γρήγορα σε σχέση με τον άντρα».

Η παρουσιάστρια της εκπομπής Super Κατερίνα επεσήμανε «ντρέπομαι πάρα πολύ για αυτά που ακούστηκαν και ντρέπομαι γιατί με αγγίζουν κι εμένα. Ντρέπομαι για την Ειρήνη, για όλες τις γυναίκες που ακούνε αυτή τη στιγμή. Πραγματικά τι είπε ο άνθρωπος;».

«Τα παιδιά δεν έχουν μεγάλη διαφορά. Και 4 και 5 χρόνια να έχουν, δικαίωμά τους. Δεύτερον, η ζήλια δεν έχει να κάνει με την ηλικία. Κι εγώ έχει τύχει να είμαι με μικρότερο άντρα και να τον ζηλεύω πολύ και να ‘μαι με μεγαλύτερο και να τον ζηλεύω ακόμα περισσότερο» υπογράμμισε η Κατερίνα Καινούργιου.

«Να ενημερώσω τον κύριο Ραπτόπουλο, που μίλησε με τόση ασέβεια για το γυναικείο φύλο, ότι όταν μία γυναίκα πλησιάζει τα 40, δεν σημαίνει ότι δε μπορεί να τεκνοποιήσει ή ότι δεν είναι καλά σεξουαλικά. Μπορεί να είναι καλύτερα και από έναν πολύ μικρότερο άντρα. Ντροπή, ντροπή, ντροπή!» δήλωσε.

«Εγώ είμαι 37. Είχα σχέση 5 χρόνια με μικρότερο. Τι σημαίνει αυτό; Ότι καλά έκανα και χωρίσαμε, γιατί εγώ είμαι μεγάλη κι αυτός μικρός και δεν μπορώ να αποδώσω; Όλα ρατσιστικά και τραγικά αυτά που ακούσαμε. Κάθε γυναίκα μπορεί να τα φτιάχνει με όποιον θέλει» είπε κλείνοντας η παρουσιάστρια.