Το να μοιράζεσαι είναι φροντίδα πιστεύει η Rosie Kay, η οποία αποκάλυψε πώς έγινε από «σεμνότυφη» σε «περήφανη swinger» και τώρα ενθαρρύνει τους άλλους να κάνουν το ίδιο. Η 34χρονη Βρετανίδα γύρισε την πλάτη της στις μονογαμικές σχέσεις πριν από σχεδόν μια δεκαετία, δηλώνοντας ότι αυτό έκανε τη σεξουαλική της ζωή καλύτερη από ποτέ. Τώρα, θέλει και οι άλλοι να υιοθετήσουν τον σεξουαλικά «φορτισμένο» τρόπο ζωής – αλλά προειδοποιεί τους περίεργους ότι πρέπει πρώτα να διώξουν την αρνητικότητα, συμπεριλαμβανομένης της «ζήλιας» προς τους συντρόφους.

«Παλιότερα, ήμουν ανασφαλής, και συχνά ζήλευα – αλλά τώρα ανθίζω», είπε η Κέι ανοίγοντας το μυαλό της – και σχεδόν όλα τα άλλα. «Στην αρχή φοβόμουν να μείνω γυμνή μπροστά σε άλλους ανθρώπους. Ο μεγαλύτερος φόβος μου ήταν ότι ο σύντροφός μου θα με άφηνε για κάποια άλλη μόλις πηγαίναμε σε ένα κλαμπ». Αντίθετα, η γυναίκα κατέληξε να εκπλαγεί ευχάριστα «πόσο εύκολο» ήταν.

«Υπάρχει ένας συνειρμός ότι οι swingers είναι περίεργοι άνθρωποι που πετούν τα κλειδιά τους σε ένα μπολ για να καθορίσουν με ποιον θα κάνουμε σεξ εκείνη τη νύχτα», είπε στην The Post. «Αλλά τα πραγματικά, γνήσια ζευγάρια swinger επικοινωνούν για το σεξ που κάνουν εκ των προτέρων. Δεν πρόκειται απλώς για τυχαίο σεξ με αγνώστους». Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι έχει ξεφύγει από τις άσκοπες συζητήσεις από τους επικριτές.

Μερικά έχουν τη μορφή: «Προφανώς δεν είσαι ευτυχισμένη στις σχέσεις σου και πάντα θα απατάς». Επιπλέον όπως δήλωσε η ίδια: «με έχουν επίσης αποκαλέσει λυπημένη, μοναχική και αξιολύπητη», είπε ο Kay στο NeedToKnow.online. , προσθέτοντας ότι η οικογένειά της στηρίζει τον εναλλακτικό τρόπο ζωής της.

Η Kay αποκάλυψε επίσης ότι βρίσκει σεξουαλικούς συντρόφους μέσω ιστοσελίδων swinger και κλαμπ «μόνο για μέλη» – και έχει καταφέρει ακόμη και να δημιουργήσει μόνιμες φιλίες μέσω της «εξαιρετικά υποστηρικτικής» κοινότητας. «Τα μάτια μου άνοιξαν στον υπέροχο κόσμο του σεξ και της οικειότητας», είπε. «Σίγουρα έχω γίνει λιγότερο επικριτική και έχω κάνει επίσης μερικούς υπέροχους φίλους, ζευγάρια και ανύπαντρες γυναίκες». Μάλιστα η Βρετανίδα, ενθαρρύνει τις ανύπαντρες γυναίκες να το κάνουν, καθώς είναι κάτι «πολύ φιλόξενο».

Παράλληλα, η σεξουαλική απελευθέρωση της άνοιξε το δρόμο για μια νέα καριέρα ως «swinging lifestyle coach» – κερδίζοντας περισσότερα από 100 δολάρια την ώρα, συμβουλεύοντας τους αρχάριους για το πώς να κάνουν τη βουτιά με πολλούς συντρόφους.

Οι πελάτες μπορούν να επιλέξουν τον «καθοδηγητή» μέσω οδηγών και βίντεο με δυνατότητα λήψης — ή απλώς να πάρουν μερικές χρήσιμες συμβουλές μέσω του Instagram “This Kinda Girl“, όπου έχει συγκεντρώσει περισσότερους από 50.000 ακολούθους. Ένα δείγμα συμβουλής από τα social media της: «Σταματήστε να αφήνετε το μέγεθος και το σχήμα της ανατομίας σας να σας καθορίζουν! Αγκαλιάστε το άτομο που είστε».

«Μιλάω σε ανθρώπους για τις σεξουαλικές τους ανάγκες. Υπήρχε ένα ζευγάρι που ήθελε να ανοίξει τη σχέση του, αλλά δυσκολευόταν να το επικοινωνήσει μεταξύ τους», ισχυρίστηκε η Kay. «Από τότε που μου μίλησαν, είχε θετικό αντίκτυπο στη σχέση τους. Σύντομα συνειδητοποίησαν ότι απλώς ήθελαν να παίξουν και αυτό δεν ήταν απειλή για τη σχέση τους».

«Οι σχέσεις μας είναι οι ιδιωτικοί μας κόσμοι – το άνοιγμα στο κοινό δεν είναι κάτι που μας μαθαίνουν να κάνουμε αβίαστα», είπε για το όνειρό της να αποτινάξει το ταμπού γύρω από το swinging. «Μακάρι να είχα κάποιον σαν εμένα όταν άρχισα να ψάχνομαι για πρώτη φορά [επειδή] εκείνη τη στιγμή δυσκολευόμουν να βρω κάποιον ή οτιδήποτε ήταν σχετικό», είπε για τις μέρες που έψαχνε σε ιστολόγια με έδρα τις ΗΠΑ γραμμένα από «ζευγάρια που ήταν μεγαλύτεροι από εμένα».

Τώρα, θεωρεί τον εαυτό της μια παλιά επαγγελματία. «Έμαθα ότι δεν υπάρχει μια προσέγγιση που ταιριάζει σε όλους όσον αφορά τις σχέσεις – και θέλω να το μοιραστώ με άλλους».