Δεν ήταν και εύκολο το να στοιχηματίσεις ποια ομάδα θα σήκωνε στον χθεσινό τελικό του Μουντιάλ το πολυπόθητο Κύπελλο. Οι δύο κορυφαίες ομάδες, Αργεντινή και Γαλλία έπαιξαν τα… ρέστα τους στο γήπεδο προσφέροντας δυνατές στιγμές σε όσους παρακολούθησαν τον αγώνα. Τα στοιχήματα έδιναν και έπαιρναν αλλά το τελικό αποτέλεσμα έκανε αρκετούς να πάνε … κουβά.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής, Ντρέικ γνωστός λάτρης του αθλητισμού και ειδικότερα του NBA, είπε να στοιχηματίσει στον αγώνα του Μουντιάλ στο Κατάρ. Επειδή όμως έχει πολλά λεφτά, το δελτίο ήταν ανάλογο… Πόνταρε 1 εκατ. ότι θα ανέβει στο υψηλότερο βάθρο η Αργεντινή. Το νέο αυτό δεν ήχησε καλά στους Αργεντινούς, καθώς ο Ντρέικ δεν φημίζεται πως είναι και πολύ γουρλής.

Ωστόσο, αν και λίγο «γκαντέμης» η ομάδα του Λίο κατάφερε μετά από έναν δύσκολο αγώνα με πολλές ανατροπές στα πέναλτι να κερδίσει τους «τρικολόρε».

Ο τραγουδιστής όμως πήγε κουβά… Και αυτό γιατί πίστευε ότι θα το κάνει στην κανονική διάρκεια του αγώνα. Όπως φαίνεται από το δελτίο του Καναδού σταρ, που είδε το φως της δημοσιότητας, είχε ποντάρει στο «1», δηλαδή νίκη της Αργεντινής και κατάκτηση της κούπας στην κανονική διάρκεια.

Οπότε, δεν κατάφερε να γίνει κατά ακόμη 1,75 εκατ. δολάρια πιο πλούσιος και έχασε και το αρχικό ποσό.