Το σούπερ μόντελ και ηθοποιός Κάρα Ντελεβίν (Cara Delevingne) έχει δωρίσει έναν οργασμό στην επιστήμη στο πλαίσιο της σειράς ντοκιμαντέρ του BBC με τίτλο «Planet Sex With Cara Delevingne». Πλέον οι θεατές μπορούν να δουν τα αποτελέσματα αυτής της δουλειάς.

Η Delevingne είχε έναν οργασμό ενώ βρισκόταν σε νοσοκομείο στη Γερμανία, σύμφωνα με το Indy100. Η δωρεά της πήγε στους ερευνητές που θέλουν να ελέγξουν το αίμα ενός ατόμου πριν και μετά τον οργασμό σε μια προσπάθεια να καταλάβουν πώς λειτουργεί το ανθρώπινο σώμα.

Το «Planet Sex» μελετά τους διάφορους τρόπους που εκδηλώνεται η σεξουαλικότητα σε ολόκληρο τον κόσμο. Το επεισόδιο με τον οργασμό είναι αφιερωμένο στο «χάσμα κορύφωσης ανάμεσα στα φύλα» και δείχνει ότι είναι πιο εύκολο για τους άντρες να έρθουν σε οργασμό και πιο δύσκολο για τις γυναίκες, ανέφερε η 30χρονη σταρ.

«Είμαι εδώ για να έχω έναν οργασμό και να τον δωρίσω στην επιστήμη. Θεωρώ ότι η γυναικεία σεξουαλική επιθυμία έχει σίγουρα καταπιεστεί», ανέφερε η ηθοποιός. «Ξέρω από τη δική μου ερωτική ζωή πόσο σεξουαλικές μπορούν να γίνουν οι γυναίκες, έτσι θα νόμιζες ότι τον 21ο αιώνα οι γυναίκες και οι άντρες θα έπρεπε να έχουν εξίσου ικανοποιητικές σεξουαλικές ζωές, σωστά;».

Νωρίτερα, στα πλαίσια της ίδιας σειράς, η Ντελεβίν – η οποία αυτοπροσδιορίζεται ως pansexual – παραβρέθηκε σε ένα σεμινάριο αυτοϊκανοποίησης.

«Όσον αφορά τον οργασμό, υπάρχει ένα ξεκάθαρα χάσμα για τα φύλα. Οι επιστήμονες λένε ότι το 95% των στρέιτ αντρών βιώνουν οργασμό στη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης, ενώ το αντίστοιχο ποσοστό για τις γυναίκες είναι 65%», ανέφερε η ηθοποιός.

«Για να είμαι ειλικρινής, νομίζω ότι αυτό ακούγεται πολύ μεγάλο. Οι περισσότερες στρέιτ γυναίκες φίλες μου λένε ότι είναι μάλλον 15 ή 20%. Οι λεσβίες και οι queer γυναίκες φαίνεται ότι τα πάνε καλύτερα», λέει.

Το «Planet Sex With Cara Delevingne» θα κάνει πρεμιέρα την Πέμπτη 1η Δεκεμβρίου στο βρετανικό BBC Three. Εκπρόσωπος της Hulu είπε στη New York Post ότι η σειρά αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στην πλατφόρμα κάποια στιγμή το επόμενο έτος.