Τον γύρο του κόσμου, ανακαλύπτοντας τις σεξουαλικές απολαύσεις, αναμένεται να κάνει η Κάρα Ντελεβίν. Το διεθνούς φήμης μοντέλο, που δεν έχει κρύψει τις σεξουαλικές προτιμήσεις της, αναμένεται να πρωταγωνιστήσει σε ντοκιμαντέρ του BBC με τίτλο «Planet Sex».

Το τρέιλερ του νέου ντοκιμαντέρ ερωτικού περιεχομένου κυκλοφόρησε και η Ντελεβίν, θα «βοηθήσει» τους τηλεθεατές που το δουν να εξερευνήσουν τον κόσμο του σεξ, από τη δική της οπτική. Υπενθυμίζεται πως το μοντέλο έχει δηλώσει ανοιχτά πως είναι πανσεξουαλική. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η Ντελεβίν αποκαλεί τον εαυτό της 100% queer.

H Κάρα Ντελεβίν αποκάλυψε μια αμήχανη στιγμή που είχε κατά τη διάρκεια της εργασίας της, αφού βρέθηκε για τις ανάγκες της δουλειάς σε ένα σεμινάριο για σεξ, όπου οι συμμετέχοντες ζήτησαν να βγάλει το εσώρουχο της.

Σύμφωνα με το variety.com, το διάσημο μοντέλο μίλησε στο «MIPCOM 2022» στις Κάννες κι είπε ότι πήγε στο συγκεκριμένο σεμινάριο για τις ανάγκες των γυρισμάτων του ντοκιμαντέρ.

«Πήγα μέσα… νομίζοντας ότι θα ήταν μια αίθουσα διδασκαλίας και ότι θα είχα ένα σημειωματάριο, και αντ’ αυτού ήταν ένα ροζ, δερμάτινο στρώμα γυμναστικής στο πάτωμα, με έξι άτομα να λένε: “Λοιπόν, βγάλε το εσώρουχό σου. Αυτό είναι το λιπαντικό”», θυμήθηκε η Ντελεβίν.

Εξήγησε ότι δεν είχε συνειδητοποιήσει πόσο σεμνότυφη ήταν λόγω του ότι θεωρούσε τον εαυτό της ένα αρκετά μοντέρνο, νεαρό, δροσερό, χαλαρό κορίτσι, αλλά τους είπε ότι θα έκανε μόνο ό,τι ένιωθε άνετα να κάνει. «Ήμουν σαν, Συγγνώμη, τι; Συγγνώμη, όχι, με τίποτα, δεν θα το κάνω αυτό», εξήγησε το μοντέλο.

Μέσα από το νέο ντοκιμαντέρ, οι τηλεθεατές θα δουν τις εμπειρίες του μοντέλου σχετικά με το φύλο και τη σεξουαλικότητα, ενώ η ίδια θα ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο, ανακαλύπτοντας πώς διαφορετικοί πολιτισμοί και κοινότητες εξερευνούν το σεξ. Στο τρέιλερ που παίζει στον αέρα εδώ και λίγες ημέρες η Κάρα Ντελεβίν λέει: «Βγαίνω ραντεβού με άντρες, αλλά αγαπώ τις γυναίκες, και όλους τους άλλους. Υπάρχουν τόσα πολλά που πρέπει να γνωρίζουμε για τον κόσμο του σεξ και θέλω απαντήσεις».

«Ζω από αυτήν την queer ενέργεια» ακούγεται να αναφέρει σε ένα από τα πλάνα που κυκλοφόρησαν.

Το «Planet Sex» κάνει πρεμιέρα στις 29 Νοεμβρίου στις ΗΠΑ, ενώ δεν έχει οριστεί ακόμη ημερομηνία κυκλοφορίας για την Αυστραλία.