Στο νοσοκομείο βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες ο Μιχάλης Ιατρόπουλος και γι’ αυτό το λόγο, η παράσταση «Άσπρο Πιάτο» στην οποία πρωταγωνιστεί, αναβάλλεται. Ο ηθοποιός παρουσίασε επιπλοκές σε παλιότερη επέμβαση στο πόδι του με αποτέλεσμα να χρειάζεται εκ νέου νοσηλεία, σύμφωνα με τον συνάδελφό του, Νίκο Ορφανό.

Ο Μιχάλης Ιατρόπουλος υποβλήθηκε σε επέμβαση και τώρα βρίσκεται στη φάση της ανάρρωσης.

Συγκεκριμένα, ο Νίκος Ορφανός έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook: «Άσπρο Πάτο» αναβολή παραστάσεων: Εδώ και κάμποσες ημέρες πολλοί φίλοι με ρωτούν γιατί δεν είναι ανοιχτή η πλατφόρμα κρατήσεων για την παράστασή μας στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης. Ο λόγος είναι ότι ο αγαπημένος μας Μιχάλης Ιατρόπουλος, που ερμηνεύει μοναδικά το γυμναστή Τόμυ, εισήχθη εκτάκτως την προηγούμενη Τετάρτη στο νοσοκομείο για επέμβαση στο πόδι του, κατόπιν επιπλοκών παλαιότερης επέμβασης. Βρίσκεται σε ανάρρωση και μόλις δυναμώσει, οι παραστάσεις μας θα συνεχιστούν και ο Μιχάλης μας θα επιστρέψει δυνατότερος και δριμύτερος. Όσοι πρόλαβαν και μας είδαν, τον απόλαυσαν σε μια από τις ερμηνείες της ζωής του και όλοι μας είμαστε δίπλα του και περιμένουμε να τον υποδεχτούμε ξανά στη σκηνή.

Μόλις ξεκινήσουν οι παραστάσεις μας θα ενημερώσω αμέσως όλους τους φίλους και όλες τις φίλες που θέλουν να μας απολαύσουν να γινόμαστε κάθε βράδυ λιώμα.

Μέχρι τότε…λίγη υπομονή. Το θέατρο είναι θέαμα ζωντανό και συμβαίνουν αυτά, αλλά πάνω από όλα βρίσκονται πάντα οι άνθρωποι και οι συνάδελφοί μας και η υγεία τους. Ευχαριστούμε για την κατανόηση και μείνετε συντονισμένοι!

"Άσπρο Πάτο" αναβολή παραστάσεων:Εδώ και κάμποσες ημέρες πολλοί φίλοι με ρωτούν γιατί δεν είναι ανοιχτή η πλατφόρμα…

Posted by Νίκος Ορφανός on Monday, November 28, 2022