Στο τελευταίο επεισόδιο του Σασμού – της επιτυχημένης και αγαπημένης σειράς του Alpha, η οποία σαρώνει στην τηλεθέαση – αυτό της Πέμπτης (27/10),… εισέβαλε ο Άκης Πετρετζίκης.

Το όνομα του γνωστού σεφ αναφέρθηκε στο επεισόδιο και κρίνοντας από την άμεση αντίδρασή του, αλλά και από παλιότερες μέσω των προσωπικών του social media, είναι κι αυτός ένας από τους φανατικούς θεατές του σίριαλ.

Για την ακρίβεια, λοιπόν, η επίμαχη σκηνή ήταν στο καφενείο του Παντελή, όταν ο Μαθιός βρέθηκε εκεί για να ανακοινώσει, ουσιαστικά σε όλο το χωριό, ότι παντρεύεται επιτέλους την εκλεκτή της καρδιάς του, τη Βασιλική και μάλιστα όσο πιο άμεσα γίνεται.

Όταν το άκουσαν οι συγχωριανοί φυσικά και χάρηκαν αλλά ακόμα παραπάνω χάρηκε ο καφετζής ο οποίος αφού ευχήθηκε στον γαμπρό είπε στη γυναίκα του, την Άννα ότι δεν μπορεί να κάνει τίποτα άλλο για το υπόλοιπο της ημέρας γιατί πρέπει να βγάλει το… γαμήλιο μενού για το γλέντι Μαθιού-Βασιλικής που θα γίνει στην πλατεία του χωριού.

«Λοιπόν, για το υπόλοιπο της ημέρας θα με ενοχλείτε μόνο αν υπάρχει σοβαρός λόγος. Έχω να φτιάξω γαμήλιο μενού. Φύγε» τόνισε χαρακτηριστικά ο Παντελής στην σύζυγό του Άννα.

«Κάτσε στ’ αυγά σου, Πετρετζίκη, που θα φτιάξεις μενού! Εγώ τα φτιάχνω τα μενού» απάντησε αμέσως η Άννα. «Εσύ, κατέχεις εσύ από γκουρμέ;» της αποκρίθηκε ο Παντελής.

«Ακούς παπά μου;» απευθύνθηκε η Άννα στον πάτερ για να προτρέψει ο παπάς το ζευγάρι να μην τσακώνεται να ενωθεί και να συνεργαστεί. «Μην τσακώνεστε μωρέ. Κι οι δυο θα τα κάνετε. Η ισχύς εν τη ενώσει».

Στη συγκεκριμένη σκηνή λοιπόν, η οποία δημοσιεύθηκε στα social media του Alpha, ο Άκης Πετρετζίκης έσπευσε να κάνει το δικό του ξεχωριστό σχόλιο.

Ανέβασε μία φωτογραφία με μία κατάλευκη γαμήλια τούρτα και έγραψε στο tweet του: «Εγώ πάντως μια φορά συνταγή για γαμήλια τούρτα έχω να σας δώσω… Και καλά στέφανα!».