Τον έρωτα στο πρόσωπο του Σπύρου Μαρτίκα βρήκε η Βρισηίδα Ανδριώτου κατά την συμμετοχή τους στο Survivor. Το μοντέλο και ο φαρμακοποιός γνωρίστηκαν και ήρθαν κοντά στον Άγιο Δομίνικο και μετά την επιστροφή και των δυο στην Ελλάδα είναι αχώριστοι. Μάλιστα, πλέον, το ζευγάρι συγκατοικεί στον Πειραιά.

Η Βρισηίδα Ανδριώτου παραχώρησε δηλώσεις στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών και δεν αρνήθηκε να απαντήσει σε ερωτήσεις που δέχθηκε για την πρώην κολλητή της, Ιωάννα Τούνη.

«Ζω μόνιμα στην Αθήνα πλέον χάρη στον Σπύρο, μετακόμισα μαζί του στον Πειραιά, σαν φυσιολογικό ζευγάρι. Μαγειρεύει τέλεια» ανέφερε αρχικά η Βρισηίδα Ανδριώτου και πρόσθεσε: «Είναι ακόμα νωρίς για να κάνουμε το επόμενο βήμα με τον Σπύρο, αλλά τα πηγαίνουμε πολύ καλά. Αποκλείεται να περάσουν δύο χρόνια και να μην έχει πέσει πρόταση γάμου, σε έναν χρόνο θα έχει γίνει».

Για την Ιωάννα Τούνη με την οποία ήταν κολλητή, η Βρισηίδα Ανδριώτου είπε: «Άκουσα ότι είναι έγκυος, δεν ζω σε άλλο πλανήτη. Δεν της ευχήθηκα για την εγκυμοσύνη, εγώ της έστειλα συλλυπητήρια για τη μητέρα της και μέχρι εκεί».

Στον «καταιγισμό» των ερωτήσεων που δέχθηκε το μοντέλο για την Ιωάννα Τούνη και για το κατά πόσο έχει επιχειρήσει κάποια επανασύνδεση με την πρώην κολλητή της, η Βρισηίδα Ανδριώτου σχολίασε: «Άντε πάλι… Δεν χρειάζεται να στείλω μήνυμα για να κάνουμε επανασύνδεση, είναι μια φιλία που έχει τελειώσει. Όλοι έχουν τελειώσει μια φιλία στη ζωή τους, δεν είμαστε οι πρώτες ούτε οι τελευταίες».