Ο Σπύρος Μαρτίκας, σήμερα και λίγο πριν τον μεγάλο τελικό του Survivor ξενάγησε την αγαπημένη του Βρισηίδα Ανδριώτου στο φαρμακείο του. Εκεί τους συνάντησε η κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα όπου δεν αρνήθηκαν να κάνουν δηλώσεις και να μιλήσουν για την σχέση τους αλλά και την Ιωάννα Τούνη.

«Γνώρισα τους γονείς της Βρισηίδας, βγήκαμε για φαγητό. Εννοείται ότι θα πάμε διακοπές. Ο Γιάννης Τσολάκης έκανε πρόταση γάμου, εμείς φάγαμε τούρτα» είπε αρχικά ο Σπύρος Μαρτίκας.

Η Βρισηίδα Ανδριώτου είπε από την πλευρά της: «Θα κάνουμε κοινές διακοπές. Έχουμε προγραμματίσει να πάμε σε τρεις προορισμούς. Δεν συγκρινόμαστε με τον Κατσαούνη και την Μυριέλλα, εμείς το ζήσαμε περισσότερο. Συζητάμε να συγκατοικήσουμε από τον Σεπτέμβριο».

Η Βρισηίδα Ανδριώτου κατά την έξοδο της από το Survivor ενημερώθηκε για το θάνατο της μητέρας της Ιωάννας Τούνη με την οποία ήταν κολλητές μέχρι πριν λίγο καιρό και οι φήμες τις ήθελαν να έχουν τσακωθεί.

«Της έστειλα μήνυμα όταν βγήκα από το παιχνίδι. Γνώριζα τη μητέρα της, οπότε εννοείται της έστειλα. Και η Ιωάννα θα έστελνε αν πάθαινε κάτι η μητέρα μου. Η σχέση μας με την Ιωάννα δεν έχει καμία σχέση με αυτό το μήνυμα. Εγώ έστειλα απλά ένα “συλλυπητήρια” και ότι στεναχωρήθηκα πολύ» είπε η Βρισηίδα Ανδριώτου.