Οι κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών συνάντησαν την Κατερίνα Στικούδη και μια ερώτηση που δέχθηκε την έφερε σε σημείο να πετάξει την «μπηχτή» της στους δημοσιογράφους. Αρχικά, η τραγουδίστρια και παρουσιάστρια η οποία βρέθηκε στη θέση του κριτή στα καλλιστεία ανέφερε: «Είναι πολύ όμορφο να μην ξεχνάμε από πού ξεκινάμε. Ο θεσμός των καλλιστείων μού άνοιξε πάρα πολλές πόρτες, άλλαξε 100% η ζωή μου εν μία νυκτί. Με έφερε στην Αθήνα, ήμουν στην Λάρισα».

Σε ότι αφορά την συμμετοχή της στο J2US η Κατερίνα Στικούδη τόνισε πως δεν κουράστηκε καθόλου.

Ποιες είναι οι σχέσεις της με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου; Η Κατερίνα Στικούδη θέλησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους και πέταξε τη «μπηχτή» της στους δημοσιογράφους.

«Δεν έχουμε κάτι να χωρίσουμε ούτε έχουμε μαλώσει με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, δεν έχουμε να χωρίσουμε κάτι. Αν θέλετε εσείς να το συνεχίσετε, το καταλαβαίνω, αλλά δεν μπορώ να συμμετέχω σε αυτό όλο που ζείτε εσείς μόνοι σας. Τώρα, να ασχολούμαστε με καταστάσεις που έγιναν πριν, δεν νομίζω ότι βοηθάει και κανέναν. Μπορεί να βοηθάει κάποιον, αλλά εγώ δεν έχω τέτοια ανάγκη» απάντησε η Κατερίνα Στικούδη.