Στο ανανεωμένο J2US καλωσόρισε ο Νίκος Κοκλώνης το βράδυ του Σαββάτου το τηλεοπτικό κοινό στο πρόγραμμα του Alpha. Αμέσως μετά τα δύο πρώτα ζευγάρια του νέου κύκλου του λαμπερού σόου, ο παραγωγός και παρουσιαστής συνδέθηκε με την αγαπημένη του συμπαρουσιάστρια η οποία και φέτος είναι η Κατερίνα Στικούδη.

Η ενδυματολογική επιλογή αλλά και η αλλαγή στο χρώμα μαλλιών που έκανε η γνωστή τραγουδίστρια, ωστόσο, έκλεψε με ευκολία τα βλέμματα του ανδρικού και όχι μόνο κοινού!

«Χαίρομαι πάρα πολύ που είμαι και φέτος εδώ μαζί σου! Έχουμε τόσες πολλές αλλαγές σε αυτό το υπέροχο πλατό μας που έχει γίνει διπλάσιο» σημείωσε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Στικούδη στην πρεμιέρα του J2US στον Alpha. Μάλιστα, ο Νίκος Κοκλώνης έκανε μια αναφορά στις… φήμες που ήθελαν άλλη παρτενέρ πλάι του στον φετινό κύκλο.

«Όλο το καλοκαίρι ξέρεις τι άκουσα για τη θέση σου; Ποια θα κάτσει… Ποια θα παρουσιάσει… Τι θα γίνει… Δεν φαντάζεσαι».

Έτσι, η Κατερίνα Στικούδη πήρε την ευκαιρία και έριξε με χαμόγελο το καρφάκι της. «Εντάξει, να σου πω κάτι. Είναι καλό να βάζεις στόχους και να θέλεις να πετύχεις πράγματα στη ζωή σου. Εγώ ξέρω ότι είμαι εδώ μαζί σου και πάλι και είμαι πολύ χαρούμενη».