Μία μορμόνα μαμά που την έδιωξε η εκκλησία όταν έμαθε ότι έχει προσωπικό λογαριασμό στο OnlyFans ισχυρίζεται ότι είναι τώρα «διαδικτυακή ερωμένη» σε θρησκευόμενους συζύγους που πληρώνουν για να κάνουν εικονικό σεξ μαζί της. Η 39χρονη Holly Jane, αποφάσισε να αποκαλύψει τον μυστικό λογαριασμό της στην πλατφόρμα OnlyFans, με την kinky σελίδα της να της αποφέρει σχεδόν μισό εκατομμύριο δολάρια ετησίως. Η Jane μεγαλώνει μόνη τα τρία της παιδιά μετά το θάνατο του συζύγου της Στίβεν, ο οποίος σκοτώθηκε σε τραγικό δυστύχημα το 2017. 

Η 39χρονη Holly Jane, από την Καλιφόρνια, είναι μέλος της θρησκευτικής ομάδας εδώ και χρόνια, η οποία έχει πολύ αυστηρούς κανόνες, όπως απαγορεύεται το αλκοόλ, ο καπνός, η χυδαία γλώσσα ή το σεξ εκτός γάμου. Ωστόσο, η ανύπαντρη μαμά, η οποία έχει περισσότερους από 61.300 ακολούθους στο Instagram, ισχυρίζεται ότι οι περιορισμοί δεν εμποδίζουν την επικερδή καριέρα της στο OnlyFans, η οποία της βγάζει 45.000 δολάρια το μήνα. Δεδομένου ότι η θρησκεία της είναι… ασυμβίβαστη με τις επαγγελματικές της δραστηριότητες, αργά ή γρήγορα θα ερχόταν η στιγμή να διαλέξει. Έτσι, της έδωσαν τελεσίγραφο: ή θα σταματήσει να ανεβάζει γυμνές φωτογραφίες ή θα πρέπει να φύγει από την εκκλησία. Ένας Μορμόνος πράγματι την ανακάλυψε και την «κάρφωσε» κατευθείαν στην Εκκλησία τους.

Το μοντέλο του OnlyFans επέμεινε ότι δεν έχει σχέδια να σταματήσει, αν και παραδέχτηκε ότι το να είναι αντικείμενο σεξουαλικής επιθυμίας την κουράζει μεταδίδει η dailymail. «Είμαι μπερδεμένη. Κάνω εικονικό σεξ με αυτούς τους άνδρες τουλάχιστον τρεις φορές την ημέρα», είπε η Χόλι στο NudePR.com.Μάλιστα πιστεύει ότι είναι δημοφιλής στους θρησκευόμενους άνδρες, ιδιαίτερα στους Μορμόνους, επειδή είναι αφελείς στο σεξ πριν παντρευτούν.

Νομίζω ότι με τους ανθρώπους στην εκκλησία των Μορμόνων, παντρεύονται νέοι και ακολουθούν τους κανόνες», εξήγησε. «Δεν μιλούν για το σεξ ανοιχτά και οι άντρες έχουν συχνά μια άβολη σχέση μαζί του» είπε και πρόσθεσε: «Έχουν μία συγκεκριμένη άποψη για το πώς θα είναι να έχεις γυναίκα και όταν η σεξουαλική τους ζωή δεν είναι αυτή που περίμεναν, έρχονται σε εμένα. «Γι’ αυτό κάνω τόσους πολλούς παντρεμένους θρησκευόμενους άνδρες να γράφονται κρυφά στον λογαριασμό μου» ανέφερε.

«Υπάρχουν επίσης μη θρησκευόμενοι άνθρωποι που βλέπουν το να είσαι Μορμόνος ως σύγκρουση ή φετίχ. Είμαι η δική τους διαδικτυακή ερωμένη», πρόσθεσε. Αν και έχει χιλιάδες θαυμαστές παγκοσμίως, η Holly έχει επίσης «20 αφοσιωμένους θαυμαστές» με τους οποίους μιλάει καθημερινά — πολλοί από τους οποίους είναι συντηρητικοί και πιστοί. «Μερικοί από αυτούς είναι παντρεμένοι, άλλοι Μορμόνοι, άλλοι Καθολικοί», είπε. «Πραγματικά τους προτρέπω. Είμαι το όνειρο της «ερωμένης των Μορμόνων». «Μερικοί από αυτούς μου ζητούν ακόμη και να ντυθώ με το κυριακάτικο εκκλησιαστικό μου ένδυμα για τα βίντεο μου, το οποίο είναι λευκό, επομένως είναι πολύ ιερό. Νιώθω ότι αυτοί οι άντρες είναι εθισμένοι μαζί μου». Αλλά, όπως επισημαίνει το να διασκεδάζεις δεκάδες άντρες όλη την ημέρα σημαίνει ότι η έχει λίγο χρόνο για ραντεβού… εκτός οθόνης.

«Δεν έχω πραγματικά χρόνο να βρω σύντροφο, καθώς το κάνω αυτό συνεχώς, όλη μέρα, κάθε μέρα», είπε. «Οι παντρεμένοι άντρες μου λένε ότι η σύντροφός τους δεν θ’ελει να κάνει σεξ, και εκεί μπαίνω. Κατά κάποιον τρόπο, απατούν, αλλά εικονικά».

Η Holly Jane ξεκίνησε τον λογαριασμό της στο OnlyFans τον περασμένο Αύγουστο και εγκατέλειψε την πιο «παραδοσιακή» δουλειά της, υπάλληλος γραφείου. Τώρα συνδυάζει τη δημιουργία σέξι περιεχομένου με το να είναι μαμά.

Ένα από τα παιδιά της γνωρίζει για τις τις δραστηριότητες και «δεν ενοχλείται» από αυτό. Διδάσκει στην κόρη της ότι «το να γιορτάζει το σώμα της δεν είναι κάτι για το οποίο πρέπει να ντρέπεται».

«Πάντα είχα αυτή την επιθυμία, από όταν ήμουν μικρό κορίτσι, όπου ήθελα πολύ να ασχοληθώ με το Playboy. «Αυτό που οι άνθρωποι δεν συνειδητοποιούν είναι ότι το OnlyFans είναι διαφορετικό από το πορνό καθώς αυτοί οι άντρες νιώθουν ότι έχουν σχέση μαζί σου. «Οπότε, αν θέλουν λίγο από εμένα, δεν με πειράζει να το κάνω. Ειδικά αν πληρώνομαι».