Φαίνεται πως ο Θεός δεν είναι και τόσο πολύ με το μέρος της, όπως πίστευε ότι θα συμβεί όταν γίνουν γνωστή η καριέρα της στο OnlyFans. Η 39χρονη Holly Jane είναι μια Μορμόνα μητέρα τριών παιδιών που πια βγάζει σχεδόν 500.000 Δολάρια τον χρόνο από τις γυμνές της φωτογραφίες στη συνδρομητική πλατφόρμα.

Όμως, δεδομένου ότι η θρησκεία της είναι… ασυμβίβαστη με τις επαγγελματικές της δραστηριότητες, αργά ή γρήγορα θα ερχόταν η στιγμή να διαλέξει. Έτσι, της έδωσαν τελεσίγραφο: ή θα σταματήσει να ανεβάζει γυμνές φωτογραφίες ή θα πρέπει να φύγει από την εκκλησία.

Όπως υπενθυμίζει η New York Post, η 39χρονη Holly Jane, μίλησε δημόσια για τη σελίδα της στο OnlyFans, λέγοντας ότι είχε άγχος για το πώς θα αντιδρούσε η Εκκλησία στην οποία ανήκει όταν μάθαινε για την πιπεράτη καριέρα της! Ένας Μορμόνος πράγματι την ανακάλυψε και την «κάρφωσε» κατευθείαν στην Εκκλησία τους.

«Είπαν στον επίσκοπο για την καριέρα μου στο OnlyFans» δήλωσε η Holly Jane μιλώντας στο Jam Press και, όπως είπε, στη συνέχεια την κάλεσαν σε μίτινγκ με τον επικεφαλής της Εκκλησίας». «Δεν είχα πολύ χρόνο να προετοιμαστώ για τη συνάντηση και με έπιασαν εξαπίνης. Δεν είπα πολλά αλλά παραδέχτηκα ότι είμαι μοντέλο που κάνει γυμνό. Μου είπαν ότι πρέπει να διαλέξω “ή το γυμνό ή την εκκλησία” και ότι αυτό που κάνω δεν συνάδει με τις αξίες τους» εξομολογείται η 39χρονη Μορμόνα.

Ωστόσο, εκείνη επιμένει ότι δεν κάνει τίποτα κακό και δεν πρόκειται να διαλέξει ανάμεσα στο πορνό και την προσευχή. «Εγώ εξακολουθώ να πηγαίνω στην εκκλησία και την περασμένη Κυριακή πήγα με τα παιδιά μου. Βέβαια όλοι με είχαν στον πάγο και κανείς δεν ήρθε να μου μιλήσει μετά την τελετή το οποίο είναι πολύ ασυνήθιστο» λέει η Μορμόνα μαμά.

Παρά τον «πάγο» από την εκκλησία των Μορμόνων, η Jane λέει ότι δεν ανησυχεί και ξεκαθαρίζει: «εγώ θα συνεχίσω τη ζωή μου κανονικά και θα πηγαίνω κανονικά στην εκκλησία κάθε εβδομάδα».

Όπως είχε πει όταν μοιράστηκε δημόσια την ενασχόλησή της με το γυμνό, η Jane δεν πιστεύει ότι το OnlyFans την κάνει κακή Χριστιανή καθώς «δεν είναι άσωτη». «Το κάνω στην ασφάλεια του σπιτιού μου, όποτε θέλω. Οι άντρες αυνανίζονται και στέλνουν φωτογραφίες, δεν είναι τόσο κακό. Με αυτόν τον τρόπο δεν πηγαίνω με άλλον άντρα κάθε βράδυ, κάτι που δεν ταιριάζει με τα ιδανικά της εκκλησίας. Κερδίζω τα προς το ζην από το “καυτό” σώμα μου» επιχειρηματολόγησε.

Η Jane έχει πει ότι ξεκίνησε τον λογαριασμό της αφότου έμεινε χήρα το 2017, μετά τον θάνατο του συζύγου της, Stephen, ο οποίος σκοτώθηκε σε ένα τραγικό δυστύχημα.

Μέχρι τότε εργαζόταν στο HR και πάλευε να τα βγάλει πέρα ως ανύπαντρη μητέρα τριών παιδιών. Στράφηκε στο OnlyFans και «τρελάθηκε» όταν άρχισαν να την ακολουθούν χιλιάδες.

Παρά τη σέξι πλευρά της, η Jane λέει ότι εξακολουθεί να είναι μια κανονική μαμά και μια αφοσιωμένη Μορμόνα: «Η ζωή μου στο διαδίκτυο είναι πολύ διαφορετική από την καθημερινότητά μου, κατά την οποία κυκλοφορώ με τα σορτσάκια μου και τις σαγιονάρες μου. Αν με έβλεπε κάποιος στο σχολείο των παιδιών ή στην εκκλησία των Μορμόνων, το ότι είμαι μοντέλο του OnlyFans θα ήταν το τελευταίο πράγμα που θα σκεφτόταν για μένα».