Η Τζένιφερ Άνιστον, αδιαμφισβήτητα, καθορίζει τις τάσεις στο χώρο της ομορφιάς και ενθουσιάζει τους θαυμαστές της από τότε που πρωταγωνίστησε στην επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά του NBC «Friends». Τώρα, δεκαετίες αργότερα, η Άνιστον κάνει ανοιχτές και ειλικρινείς συζητήσεις για τη γήρανση και ενθαρρύνει τις γυναίκες όλων των ηλικιών να αγκαλιάζουν τον εαυτό τους και να φροντίζουν το σώμα τους, σύμφωνα με το Today.

Μέρος του λόγου για τον οποίο η Άνιστον είναι τόσο επίμονη στο να φροντίζει τον εαυτό της είναι η επιρροή που είχε πάνω της η μητέρα της. «Η μητέρα μου ήταν πάντα τόσο υγιής και όμορφα γυμνασμένη όταν ήμουν παιδί. Αυτό είχα πάντα ως βάση», δήλωσε η ηθοποιός στη Vogue το 2021.

Ως παιδί, η Άνιστον αποκάλυψε ότι δεν έτρωγε πρόχειρο φαγητό, καθώς η μητέρα της επέμενε στην υγιεινή διατροφή και καθώς μεγάλωσε και δοκίμασε πράγματα όπως η πίτσα, συνειδητοποίησε ότι η μητέρα της είχε δίκιο με τις επιλογές της.

Σύμφωνα με το She Knows, η αγαπημένη σταρ έχει μιλήσει πολύ ανοιχτά για το ότι δεν υποκύπτει στην ηλικία της, αποκαλύπτοντας ότι πιστεύει πως είναι προνόμιο να ζει κανείς μια μακρά και υγιή ζωή.

Η Τζένιφερ Άνιστον θέτει ως προτεραιότητα τη φροντίδα του σώματος και του μυαλού της

Η Τζένιφερ Άνιστον γνωρίζει τη σημασία της αυτοφροντίδας, γι’ αυτό και η πρωταγωνίστρια των «Friends» αποκάλυψε μερικά μόνο από τα πράγματα που κάνει το πρωί για να προετοιμάσει τον εαυτό της για να έχει μια υπέροχη μέρα.

Η σταρ αποκάλυψε ότι της αρέσει να περνάει την πρώτη ώρα της ημέρας της εκτός δικτύου. «Ούτε τηλέφωνα, ούτε email, ούτε μηνύματα, ούτε μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Δεν κοιτάζω τίποτα από αυτά για περίπου μία με μιάμιση ώρα. Συνιστώ ανεπιφύλακτα να το κάνετε μια εβδομάδα, δεν θα πιστέψετε τη διαφορά», είπε.

Αντ’ αυτού, κάνει πράγματα όπως το να απολαμβάνει μία κούπα καφέ, να βγάζει βόλτα τα σκυλιά της και να αφιερώνει λίγο χρόνο για να γράφει στο ημερολόγιό της και να διαλογίζεται.

Τζένιφερ Άνιστον: Η άσκηση στην καθημερινότητά της

Η πρωταγωνίστρια του «Picture Perfect» λέει, επίσης, ότι η άσκηση είναι ζωτικής σημασίας για την καθημερινότητά της. Είτε πρόκειται για γιόγκα, λοιπόν, είτε για cardio, ξέρει ότι είναι σημαντικό να κινεί το σώμα της κάθε μέρα και ακόμα και στις πιο πολυάσχολες μέρες της βρίσκει χρόνο για άσκηση. «Αν έχω μόνο πέντε λεπτά, θα τα χρησιμοποιήσω για να κινήσω το σώμα μου. Το σχοινάκι είναι μια φοβερή προπόνηση», είχε δηλώσει στο παρελθόν η Άνιστον στο Shape.

Φυσικά, η Τζένιφερ Άνιστον συνδυάζει την πνευματική και σωματική της ρουτίνα με τη ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας της, η οποία τη διατηρεί λαμπερή και υγιή εδώ και χρόνια. Ποιο είναι λοιπόν το μυστικό της για το αψεγάδιαστο δέρμα;

Η ρουτίνα περιποίησης της Τζένιφερ Άνιστον είναι απλούστερη από ό,τι νομίζετε

Σύμφωνα με το Well and Good, η ηθοποιός δεν παραλείπει ποτέ τη χρήση ενυδατικής κρέμας και αντηλιακού στο πρόσωπό της για να διατηρεί το δέρμα της ενυδατωμένο και προστατευμένο από τον ήλιο. Όσο για τη λοσιόν σώματος, της αρέσει να την κρατάει στο ντους, ώστε να μπορεί να την εφαρμόζει στο ζεστό της δέρμα για έξτρα ενυδάτωση.

Επιπλέον, η Άνιστον λέει ότι απολαμβάνει να χρησιμοποιεί προϊόντα στο σπίτι, όπως μάσκες ματιών και cryo sticks, σε αντίθεση με τις θεραπείες που θα μπορούσαν να βλάψουν το δέρμα της μακροπρόθεσμα.