Η Τζένιφερ Λόπεζ (Jennifer Lopez) έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες από τα νυφικά που φόρεσε στον γάμο της με τον Μπεν Άφλεκ (Ben Affleck) το περασμένο Σάββατο. Χθες Τρίτη, η 53χρονη τραγουδίστρια και ηθοποιός μοιράστηκε τις εικόνες μέσω της ιστοσελίδας της OnTheJLo.com.

Η σούπερ σταρ φορούσε ένα λευκό πέπλο, ενώ το μακιγιάζ της ήταν πολύ απαλό στους τόνους του ροζ. Τα μαλλιά της ήταν τραβηγμένα προς τα πίσω ενώ ιδιαίτερη πινελιά στο λουκ ήταν τα σκουλαρίκια με διαμάντια και μαργαριτάρια.

Στη συνέχεια η Λόπεζ δημοσίευσε μια ολόσωμη φωτογραφία με το κύριο νυφικό της – το οποίο είχε μια εντυπωσιακή ουρά 20 μέτρων – καθώς και τα άλλα δύο φορέματα που φόρεσε την πιο όμορφή της μέρα.

Και τα τρία είναι δημιουργίες του Αμερικανού σχεδιαστή Ralph Lauren και επειδή πρόκειται για φορέματα υψηλής ραπτικής, το καθένα εκτιμάται ότι κόστισε περίπου 1 εκατομμύριο δολάρια.

Τα νυφικά υψηλής ραπτικής μπορεί να κοστίζουν από 55.000 έως 5 εκατομμύρια δολάρια. Αλλά του Ralph Lauren κοστίζουν περισσότερο. «Αυτά τα φορέματα ξεκινούν από περίπου 500.000 δολάρια το καθένα, επειδή είναι ραμμένα στο χέρι με τα καλύτερα υλικά, και σίγουρα κοστίζουν περισσότερα χρήματα αν είναι διακοσμημένα με κρύσταλλα και τα μαργαριτάρια», δήλωσε ένας στιλίστας στη DailyMail.

Εν τω μεταξύ, Τζένιφερ Λόπεζ και Μπεν Άφλεκ φαίνεται πως απολαμβάνουν ένα ακόμη ταξίδι του μέλιστος στην Ιταλία, μετά τον γάμο το περασμένο Σαββατοκύριακο στη Τζόρτζια των ΗΠΑ.