Στην Αθήνα για διακοπές βρίσκεται η διάσημη πορνοστάρ Brandi Love και με αναρτήσεις της στο twitter δείχνει τον ενθουσιασμό της για την Ελλάδα, αλλά και για τους θαυμαστές της στη χώρα μας.

Η Brandi Love επισκέφτηκε την Ακρόπολη και ανέβασε φωτογραφία ποζάροντας με φόντο τον ιερό βράχο, ενώ τα σχόλια στον λογαριασμό της έπεφταν… βροχή.

«Νομίζω ότι έχω τραβήξει περισσότερες φωτογραφίες με θαυμαστές στην Ελλάδα από ό,τι συνήθως στις ΗΠΑ. Ήταν μια άγρια εμπειρία», απάντησε η διάσημη πορνοστάρ σε ερώτηση για το πόσο συχνά την αναγνωρίζουν όταν ταξιδεύει στο εξωτερικό.

Ωστόσο, η Brandi αποκάλυψε και ποιοι ήταν οι περισσότεροι θαυμαστές στην Ελλάδα, σε μία ανάρτηση με κολάζ φωτογραφιών από την επίσκεψή της στην Ακρόπολη.

«Νιώθω η πιο τυχερή γυναίκα του κόσμου. Σε πολλές περιπτώσεις σήμερα με πλησίασαν αγαπητοί αστυνομικοί και στρατιωτικοί που ήθελαν να βγάλουμε φωτογραφίες μαζί και με ευχαρίστησαν που ήμουν στο πλευρό τους. Πιστέψτε με παιδιά… η ευχαρίστηση είναι όλη δική μου. Σεβασμός. Σας αγαπώ».