Λίγο καιρό πριν την έναρξη της νέας τηλεοπτικής σεζόν η Δανάη Μπάρκα απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές στην Καλαμάτα.

Εκεί δεν είναι μόνη της, αλλά μαζί με την οικογένειά της. Φυσικά, δε θα μπορούσε να λείπει η γιαγιά της στην οποία έχει μεγάλη αδυναμία.

Τη γιαγιά Τούλα γνωρίσαμε και μέσα από το τρέιλερ της εκπομπής της, «Πάμε Δανάη», ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που η Δανάη Μπάρκα μιλάει με πολλή αγάπη για το πρόσωπό της.

δεν είναι λίγες οι φορές που η Δανάη Μπάρκα μιλάει με πολλή αγάπη για το πρόσωπό της.

Την έχουμε δει πολλές φορές και μέσα από τα αστεία βίντεο που ανεβάζει η παρουσιάστρια και ένα από αυτά είναι και το τελευταίο βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Αυτή τη φορά η Δανάη Μπάρκα ανέβασε ένα βίντεο με τη γιαγιά της να μιλάει αγγλικά και να λέει ότι απολαμβάνει τις στιγμές της στην Καλαμάτα έχοντας δίπλα της και την κόρη της, Βίκυ Σταυροπούλου.

«Πάμε Δανάη»: Πιστοί στο ραντεβού που έδωσαν – Κράτησαν την υπόσχεσή τους και επιστρέφουν με νέο teaser

Για μια ακόμη τώρα σεζόν επιστρέφει το «Πάμε Δανάη» στο Mega με παρουσιάστρια την Δανάη Μπάρκα που θα μας κρατάει συντροφιά καθημερινά το πρωί.

Οι συνεργάτες που θα πλαισιώνουν την εκπομπή παραμένουν οι ίδιοι καθώς όπως είδαμε και πέρυσι η χημεία μεταξύ τους «έδεσε».

Δέσποινα Καμπούρη, Άρης Καβατζίκης και Γιώργος Κρικοριάν θα βρίσκονται μαζί στον καναπέ του «Πάμε Δανάη».

Από την εκπομπή δεν μπορεί να λείψει και ο αγαπημένος μάγειρας της Δανάης Μπάρκα με τον οποίο είναι πολύ καλοί φίλοι, Τίμος Ζαχαράτος.

Την παρέα τους ολοκληρώνει και η μάστερ των ζωδίων Βίκυ Παγιατάκη.

Το πρώτο teaser της εκπομπής για τη νέα τηλεοπτική σεζόν είναι από χθες Τρίτη (9/8) και επίσημα στον αέρα χωρίς ωστόσο να διευκρινίζεται η ημερομηνία έναρξης της ψυχαγωγικής εκπομπής.