Μια influencer υποστηρίζει ότι την έδιωξαν από ένα σούπερ μάρκετ στις ΗΠΑ επειδή είναι πολύ «καυτή» και φορούσε αποκαλυπτικά ρούχα. Η Βραζιλιάνα Iara Ferreira λέει ότι ψώνιζε σε ένα κατάστημα στο Μαϊάμι όταν ένας εργαζόμενος την πλησίασε και της ζήτησε να φύγει.

Όπως λέει, την αναγνώρισε από τον λογαριασμό της στο OnlyFans και υπέθεσε ότι θα τα πετούσε όλα μέσα στο σούπερ μάρκετ και θα το κατέγραφε. Η ίδια υποστηρίζει ακόμη ότι ήταν μόνη της στο κατάστημα, χωρίς να αποκαλύψει τι φορούσε όταν συνέβησαν όλα αυτά.

«Αισθάνθηκα ταπεινωμένη, ήμουν σε σοκ όταν με έβγαλε από το σούπερ μάρκετ ουρλιάζοντας. Η εμφάνισή μου δεν ήταν σκανδαλώδης. Το φορούσε στη Βραζιλία σε καθημερινή βάση και ποτέ δεν πέρασα κάτι τέτοιο», είπε στη βρετανική Daily Star.

«Ο εργαζόμενος με κατηγόρησε για κάτι που δεν έκανα. Για μένα αυτό είναι προκατάληψη επειδή είμαι πολύ καυτή. Έχω κάνει καταγραφές σε δημόσιους χώρους, πάντα όμως με διακριτικότητα χωρίς να φέρω σε δύσκολη θέση τους άλλους ανθρώπους», σημείωσε.

Η Iara είπε ακόμη ότι δεν ήταν η πρώτη φορά που την έχουν κάνει να νιώσει ντροπή για τη δουλειά της. Σύμφωνα με την ίδια, ήταν σε μια παραλία στη Βραζιλία και φορούσε ένα μαγιό στρινγκ όταν την πλησίασαν τρεις γυναίκες και τη ρώτησαν αν πουλάει «γυμνές φωτογραφίες».