Η ηθοποιός που έγινε ποπ σταρ, και τώρα επέστρεψε και πάλι στο χώρο της υποκριτικής στην επερχόμενη ταινία «Wicked», απολεί πραγματικά ένα είδωλο. Η Αριάνα Γκράντε, με κάποιο τρόπο, ανάμεσα σε επιτυχημένα άλμπουμ, νέους κινηματογραφικούς ρόλους και υπέροχα προϊόντα ομορφιάς, βρίσκει ακόμα χρόνο να εστιάζει στη διατροφή της. Και ποιες είναι οι αγαπημένες της συνήθειες;

Πίνει πολλά smoothies

Πράσινο smoothie αποτοξίνωσης

Ο γυμναστής της Γκράντε, Harley Pasternak, δήλωσε στο Popsugar ότι η ποπ σταρ είναι λάτρης των πρωινών της smoothies. Μερικές φορές μάλιστα υιοθετεί μια πλήρη δίαιτα με smoothies όταν κάνει επαναφορά του σώματός της. Ο Pasternak είπε ότι της αρέσουν τα λευκά, κόκκινα και πράσινα smoothies. Σύμφωνα με το US News, κάθε ένα από αυτά τα smoothies είναι γεμάτο με τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεστε για πρωινό, μεσημεριανό και βραδινό.

Περιορίζει την πρόσληψη ζάχαρης

Μήλο και ντόνατς

Η ζάχαρη δεν αποτελεί καθόλου μέρος της διατροφής της Γκράντε, εκτός αν είναι φυσική. Εξάλλου, το ποπ είδωλο έχει εμμονή με τα μούρα, τα οποία έχουν πολλά φυσικά σάκχαρα. Πολλές είναι οι φορές, μάλιστα, που δημοσιεύει φωτογραφίες στο Instagram και φαίνεται να αγαπάει ιδιαίτερα τα βατόμουρα, τα οποία έχουν πολλά οφέλη για την υγεία: μειώνουν την αρτηριακή πίεση, τη χοληστερόλη, ακόμη και τον κίνδυνο καρδιακών παθήσεων. Και όταν η κριτής του Voice θελήσει να απολαύσει κάτι γλυκό, θα επιλέξει μια γλυκοπατάτα με κανέλα.

Έχει μάθει τη σημασία της ισορροπίας

Αριάνα Γκράντε

Η ισορροπία αποτελεί το κλειδί στην καθημερινή διατροφή της Γκράντε. Ο Pasternak είπε στο PopSugar ότι η σταρ της μουσικής δεν φοβάται πλέον να περιποιείται τον εαυτό της από καιρό σε καιρό. Και ενώ εξακολουθεί να τρώει σούπερ υγιεινά, έχει χαλαρώσει λίγο ως προς τις τροφές που επιτρέπει στον εαυτό της να τρώει. «Έχει διευρύνει τα συστατικά που βάζει στη διατροφή της», δήλωσε ο Pasternak. Ένα τυπικό μεσημεριανό γεύμα για την Γκράντε, λοιπόν, μπορεί να είναι μια ισορροπημένη σαλάτα με λάχανο, αβοκάντο, κάσιους και τεριγιάκι.

Προσέχει τι τρώει και τι πίνει τη νύχτα

Καφές με πάγο

Τα σνακ αργά τη νύχτα είναι κάτι που η νεαρή τραγουδίστρια δεν γνωρίζει, με τον γυμναστή της να την προειδοποιεί, επίσης, κατά της καφεΐνης. Ενώ η Γκράντε μπορεί να απολαύσει ένα λάτε σόγιας κατά τη διάρκεια της ημέρας, μένει μακριά από τον καφέ τη νύχτα. «Της δίνω τις σωστές πρακτικές για να σιγουρευτώ ότι προετοιμάζει τον εαυτό της για επιτυχία, όπως το να σιγουρευτεί ότι δεν καταναλώνει καφεΐνη πριν πάει για ύπνο», δήλωσε ο Pasternak στο PopSugar. Η κατανάλωση καφέ το απόγευμα ή αργότερα θα μπορούσε να επηρεάσει τον ύπνο σας, μειώνοντας τα επίπεδα ενέργειάς σας κατά τη διάρκεια της ημέρας. Και με ένα πρόγραμμα τόσο πολυάσχολο όσο της Γκράντε, «πρέπει να είναι σε εγρήγορση»!