Συγκίνησε μιλώντας για τη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου αλλά και για την απόφασή της να μιλήσει δημόσια γι’ αυτό.

«Στο My Style Rocks, που έκαναν ένα βιογραφικό, με ρώτησαν ποιο είναι το πιο δύσκολο πράγμα που έχεις περάσει και είπα οι χημειοθεραπείες και να κερδίσω τη μάχη μου με τον καρκίνο. Μετά το ανέφεραν σε ένα concept που κάναμε για μαστογραφία» είπε αρχικά μιλώντας στο The 2night show.

«Ο καρκίνος πλέον θεραπεύεται και έχει 500 ειδών. Υπάρχουν καρκίνοι που ξεπερνιούνται και άλλοι που συντηρούνται με θεραπείες. Δεν είναι πλέον αήττητος και δεν μου αρέσει να ακούω επάρατη νόσος. Ξεπερνιέται με πολύ καλή διάθεση και να κάνεις ωραίες σκέψεις. Είναι ένα πρώτο βήμα για να δεχθείς όλες τις θεραπείες μέσα σου θετικά» συνέχισε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

«Είχα καρκίνο στο τελευταίο στάδιο, κατάφερα να το ξεπεράσω και είμαι καλά τα τελευταία 9 χρόνια. Όχι μόνο κατάφερα να τον ξεπεράσω, πήγα και σε ένα παιχνίδι επιβίωσης και εκτεθειμένη με τον ήλιο. Όταν καταφέρνεις να τον νικήσεις, εκτιμάς τα απλά και τα λίγα. Έμαθα να αποβάλλω τους αρνητικούς ανθρώπους από τη ζωή μου και να δείχνω την αγάπη στους γονείς μου» ανέφερε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.