Δύο γάμους, δεκάδες σχέσεις και ρομαντικά ειδύλλια έχει η ζωή της Τζένιφερ Άνιστον. Η ελληνικής καταγωγής ηθοποιός βρέθηκε στο πλευρό του Μπραντ Πιτ, σε έναν γάμο και ένα διαζύγιο που έγιναν πολλές φορές βρέθηκαν στο επίκεντρο των σκανδαλοθηρικών περιοδικών.

Η Άνιστον ήταν πριν λίγες μέρες καλεσμένη στην τελευταία εκπομπή της Ellen Degeneres (όπου εμφανίστηκε 20 φορές μέσα σε 19 χρόνια, κάνοντας ποδαρικό το 2003) και έκανε ένα αστείο για τον γάμο με τον Μπραντ Πιτ. Όταν η παρουσιάστρια τη ρώτησε πώς αντιμετώπισε τους τίτλους τέλους στα Φιλαράκια μετά από 10 χρόνια εκείνη απάντησε: «Πήρα διαζύγιο και ξεκίνησα ψυχοθεραπεία. Α, και μετά έκανα μια ταινία που ονομάζεται The Break-Up (Ο Χωρισμός). Απλώς το άφησα να με πάει μέχρι τέλους. Απλώς είπα “ξέρετε τι, παιδιά; Ας το κάνουμε αυτό ένα εντελώς νέο κεφάλαιο. Ας τελειώσουμε τα πάντα και ας ξεκινήσουμε από την αρχή. Δούλεψε υπέροχα».

Η Ρέιτσελ από τα Φιλαράκια τόλμησε και παντρεύτηκε ξανά με τον Justin Theroux, με τον χωρισμό τους το 2018 να πέφτει σαν βόμβα στο Χόλιγουντ και την ίδια να δηλώνει πια το 2021 διαθέσιμη να συναντήσει τον έρωτα ξανά.

Ποιοι άνδρες όμως βρέθηκαν στο πλευρό της όλα αυτά τα χρόνια;

Charlie Schlatter

H ηθοποιός είχε ένα σύντομο ειδύλλιο το 1990 με τον Charlie Schlatter, με τον οποίο έπαιζαν μαζί στη σειρά Ferris Bueller. Η σειρά έριξε τίτλους τέλους σε ένα χρόνο, όπως και η σχέση τους. Εκείνος παντρεύτηκε το 1994 με την Colleen Gunderson και απέκτησαν τρία παιδιά.

Daniel McDonald

Η πρώτη σοβαρή σχέση της Άνιστον ήταν με τον αείμνηστο Daniel McDonald. Το δίδυμο έβγαινε για πέντε χρόνια στις αρχές της δεκαετίας του 2000. «Ήταν ο πρώτος μου έρωτας, πέντε χρόνια ήμασταν μαζί», δήλωσε στο Entertainment Tonight τον Ιανουάριο του 2015. «Ήταν ο ένας και μοναδικός. Αλλά ήμουν 25 ετών και ήμουν ηλίθια».

Ο McDonald παντρεύτηκε τη σκηνοθέτη Mujah Maraini-Melehi το 1999 και απέκτησαν δύο παιδιά. Πέθανε τον Φεβρουάριο του 2007 από καρκίνο του εγκεφάλου σε ηλικία 46 ετών.

Jon Stewart

Ο Jon Stewart πίστευε ότι είχε σχέση με την Άνιστον στις αρχές της δεκαετίας του ’90, αν και εκείνη δεν το έβλεπε έτσι.

«Σου ζήτησα να βγούμε και ήταν υπέροχο», υπενθύμισε ο κωμικός στην ηθοποιό στο «The Daily Show» τον Αύγουστο του 2010. «Θυμάμαι ότι έφερες μαζί σου τόσους πολλούς φίλους σου. Και θυμάμαι να σκέφτομαι: “Είναι τόσο ενθουσιασμένη που βγαίνει ραντεβού μαζί μου [που] θέλει να γνωρίσω την παρέα της”». Εκείνη είχε απαντήσει: «Αν θυμάμαι καλά, δεν ήταν κάτι σαν: “Έι, θα βγούμε με την παρέα μου έξω, θέλεις να έρθεις;».

Ο Stewart παντρεύτηκε την Tracey McShane τον Νοέμβριο του 2000 και απέκτησαν δύο παιδιά.

Adam Duritz

Η Τζένιφερ βρέθηκε για λίγο καιρό το 1995 στο πλευρό του frontman των Counting Crows, Adam Duritz. Ο Duritz είχε παραδεχτεί ότι δεν γνώριζε ποια είναι και η σχέση τους ξεκίνησε όταν τον ξεγέλασαν οι φίλοι του. «Μου είπαν ψέματα, ότι είναι ερωτευμένη μαζί μου και σε αυτήν ότι είμαι ερωτευμένος μαζί της» είπε τον Ιούλιο του 2021 στο Entertainment Tonight.

«Ήταν πολύ καλή, πολύ αστεία, πολύ όμορφη, αυτές ήταν πολύ καλές προϋποθέσεις για μένα, και επίσης της άρεσα. Δεν κράτησε πολύ, αλλά είναι καλό κορίτσι» είχε πει. Μάλιστα όπως είπε απλά έβγαιναν «δεν είχαν κοιμηθεί μαζί». Μετά τη Τζένιφερ ο Duritz έβγαινε με τη Μόνικα, Courteney Cox.

Tate Donovan

Η Άνιστον συνέχισε με τον ηθοποιό Τέιτ Ντόνοβαν το 1995, αλλά η σχέση τους έληξε μετά από δύο χρόνια. Ο Ντόνοβαν είχε παίξει και σε πέντε επεισόδια στα Φιλαράκια. Ενώ ήταν ακόμα μαζί εκείνος της γνώρισε τη φίλη της Σάντρα Μπούλοκ, με την οποία επίσης συνδέθηκαν ερωτικά.

«Μας σύστησε ο πρώην φίλος μας. Λέω “μας”, γιατί και εσύ και εγώ μοιραστήκαμε αυτό τον άνθρωπο» αστειεύτηκε η Μπούλοκ στο περιοδικό Interview τον Φεβρουάριο του 2020, με την Aniston να απαντά: «Ναι, το κάναμε. Αυτός είναι ένας όμορφος τρόπος να το πεις».

Ο Ντόνοβαν παντρεύτηκε τη συγγραφέα Κορίν Κίνγκσμπερι τον Νοέμβριο του 2005, αλλά χώρισαν τρία χρόνια αργότερα.

Paul Rudd

Η Άνιστον φημολογείται ότι έβγαινε με τον Πολ Ραντ για αρκετά χρόνια, αν και το πόσα παραμένουν ασαφή. Το δίδυμο εμφανίστηκε ερωτευμένο την περίοδο που έπαιζαν μαζί στην ταινία «The Object of My Affection» το 1998. Συνέχισαν να δουλεύουν μαζί στο Friends από το 2002 έως το 2004 και στο Wanderlust το 2012.

Ο Rudd παντρεύτηκε την Julie Yaeger τον Φεβρουάριο του 2003. Έχουν δύο παιδιά.

Brad Pitt

Η Άνιστον βρήκε την ευτυχία στα τέλη της δεκαετίας του ’90 με τον Μπραντ Πιτ. Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 1994, αλλά το πρώτο τους ραντεβού ήρθε 4 χρόνια μετά, το 1998, μετά από «σχέδιο» των ατζέντηδών τους. Ενώ προσπάθησαν να κρατήσουν το ειδύλλιό τους κρυφό, έγιναν γρήγορα το αγαπημένο ζευγάρι των ταμπλόιντ.

Τον Σεπτέμβριο του 1999 δημοσιοποίησαν τον έρωτά τους και έκαναν το ντεμπούτο τους στο κόκκινο χαλί στα βραβεία Emmy. Στη συνέχεια, σε μια συναυλία του Sting τον Νοέμβριο του ίδιου έτους, το ζευγάρι ανακοίνωσε ότι αρραβωνιάστηκε. Ο γάμος έγινε σε πολυτελή γαμήλια τελετή στο Μαλιμπού τον Ιούλιο του 2000.

Στη συνέχεια, ο Pitt εμφανίστηκε στα Φιλαράκια το 2001, υποδυόμενος έναν από τους παλιούς σχολικούς φίλους του Ross, ο οποίος έτυχε να περιφρονεί τον χαρακτήρα της Ρέιτσελ. Το κοινό όχι μόνο απόλαυσε να βλέπει την Άνιστον και τον Πιτ μαζί στη μικρή οθόνη, αλλά ο ρόλος τού χάρισε υποψηφιότητα για Emmy ως εξαιρετικός guest ηθοποιός σε κωμική σειρά.

Τον Φεβρουάριο του 2004 η Άνιστον αποκάλυψε ότι ήθελε να κάνει οικογένεια με τον ηθοποιό του Fight Club, λέγοντας στον Guardian: «Ήρθε η ώρα. Ξέρετε, νομίζω ότι μπορώ να δουλέψω με ένα μωρό, νομίζω ότι μπορώ να δουλέψω ως έγκυος, νομίζω ότι μπορώ να τα κάνω όλα αυτά. Ανυπομονώ πραγματικά».

Το δίδυμο χώρισε τον Ιανουάριο του 2005. Ο χωρισμός τους ήρθε εν μέσω φημών ότι ο Πιτ είχε απατήσει την Άνιστον με τη συμπρωταγωνίστριά του στο «Mr. & Mrs. Smith Αντζελίνα Τζολί», την οποία παντρεύτηκε τον Αύγουστο του 2014. Τελικά χώρισε και με αυτή το 2019.

Vince Vaughn

Mετά τον πολύκροτο χωρισμό με τον Πιτ η Τζολί βρήκε τον έρωτα για ένα χρόνο στην αγκαλιά του Vince Vaughn. Ο χωρισμός ήρθε το Νοέμβριο του 2006 η Άνιστον όμως συνέχιζε να μιλάει γι’ αυτόν δημόσια με τα καλύτερα λόγια.

«Αποκαλώ τον Vince τον απινιδωτή μου», δήλωσε στη Vogue τον Δεκέμβριο του 2008. «Με επανέφερε κυριολεκτικά στη ζωή. Η πρώτη μου ανάσα ήταν ένα μεγάλο γέλιο! Ήταν υπέροχα. Τον αγαπώ. Είναι ένας ταύρος σε ένα μαγαζί με πορσελάνες. Ήταν υπέροχος και διασκεδαστικός και τέλειος για τον χρόνο που περάσαμε μαζί. Και το χρειαζόμουν αυτό».

John Mayer

Πολλοί θαυμαστές ξεχνούν το ειδύλλιο της Άνιστον με τον John Mayer. Το ζευγάρι γνωρίστηκε σε ένα πάρτι για τα Όσκαρ τον Φεβρουάριο του 2008 και συνέχισαν να βγαίνουν μέχρι τον Μάρτιο του 2010.

Ο τραγουδιστής του New Light δυσκολεύτηκε να αποδεχτεί ότι η σχέση τους δεν πέτυχε, λέγοντας στο εξώφυλλο του Rolling Stone τον Φεβρουάριο του 2010: «Ποτέ δεν το ξεπέρασα πραγματικά. Ήταν μια από τις χειρότερες στιγμές της ζωής μου».

Justin Theroux

Και ήρθε η σειρά του δεύτερου γάμου με τον Justin Theroux. Γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της ταινίας Tropic Thunder το 2008- ο Theroux ήταν συν-σεναριογράφος της κωμωδίας. Συνεργάστηκαν για πρώτη φορά χρόνια αργότερα, συμπρωταγωνιστώντας στην ταινία Wanderlust του 2012 – στην οποία πρωταγωνιστούσε και ο πρώην της Paul Rudd.

Οι φήμες ότι είναι μαζί ξεκίνησαν όταν εθεάθησαν να δειπνούν, σύμφωνα με το People, αν και οι εκπρόσωποι τους διέψευδαν ότι η συνάντησή τους είχε κάτι ρομαντικό. Συνέχισαν να κάνουν κοινές εμφανίσεις, ενώ παράλληλα παρέμεναν σιωπηλοί σχετικά με το αν ήταν μαζί ή όχι. Από το afterparty των MTV Movie Awards στο Λος Άντζελες μέχρι μια βόλτα στη Νέα Υόρκη, έμοιαζαν αχώριστοι και η Τζένιφερ παραδέχτηκε τη σχέση τους.

Τον Ιανουάριο του 2012 το ζευγάρι έκανε το επόμενο βήμα στη σχέση του, αγοράζοντας μια έπαυλη στο Bel-Air αξίας 24,9 εκατομμυρίων δολαρίων, σύμφωνα με τη Wall Street Journal. Εκείνον τον Αύγουστο ο Theroux έκανε πρόταση γάμου στα 41α γενέθλια της Άνιστον κατά τη διάρκεια δείπνου στο εστιατόριο Blue Hill του Μανχάταν. Ανέβηκαν τελικά τα σκαλιά της εκκλησίας τον Αύγουστο του 2015 στο σπίτι τους στο Bel-Air. Τον Φεβρουάριο του 2018 ανακοίνωσα ότι παίρνουν χωριστούς δρόμους, αλλά θα διατηρήσουν τη φιλία τους.