Πρόβλημα με το αλκοόλ είχε κατά το παρελθόν ο Γιώργος Χρυσοστόμου και έχει μιλήσει δημόσια γι’ αυτό. Ο ηθοποιός, μιλώντας στην Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα στην εκπομπή «Πρωινό» προχώρησε σε μία αποκάλυψη, σχετικά με  όλες εκείνες τις φορές που ήρθε κοντά στον θάνατο. Αρχικά, ο Γιώργος Χρυσοστόμου αναφέρθηκε στα προβλήματα υγείας που του είχε δημιουργήσει το αλκοόλ, όπως αυτό της βουλιμίας.

Ο Γιώργος Χρυσοστόμου, αποκάλυψε επίσης, ότι δεν ήταν λίγες οι φορές, που σηκωνόταν τις βραδινές ώρες και έτρωγε κρυφά και κόντεψε να χάσει τη ζωή του δυο – τρεις φορές στον ύπνο του από παλινδρομήσεις.

«Κάποια στιγμή, το σώμα μας και το πνεύμα μας, ξέρει και φωνάζει. Όταν του δώσουμε λίγη σημασία… Κάποια στιγμή είχε γίνει επικίνδυνο γιατί όταν κόβεις το αλκοόλ ο εθισμός μένει. Κάπου πρέπει να πάει. Και εγώ έγινα βουλιμικός. Ξυπνούσα και έτρωγα μεταξύ 02:00 και 05:00. Η ίδια η δράση αυτή είναι επικίνδυνη. Εγώ έχω κοντέψει να φύγω στον ύπνο μου 2-3 φορές. Έπαθα παλινδρομήσεις» εξομολογήθηκε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Χρυσοστόμου.

Ο λόγος που έγραψε επιστολή στο ΣΕΗ αλλά την έσκισε

Όταν ξεκίνησε το κίνημα MeToo στην Ελλάδα, ο Γιώργος Χρυσοστόμου έγραψε μια επιστολή στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών όμως αποφάσισε να μην την στείλει ποτέ και να την σκίσει. Το πρωί της Τετάρτης (27/04), ο ηθοποιός, βρέθηκε καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Πρωινό» και μεταξύ άλλων, εξήγησε τι ακριβώς συνέβη κι αποφάσισε να μην στείλει την επιστολή στο ΣΕΗ.

«Με συνεπήρε τότε ένα πράγμα που με τάραξε, θυμήθηκα, έγραψα, αρρώστησα που το διάβασα… άρχισα να τρέμω. Το φωτογράφησα, το έστειλα σε δέκα φίλους να δω αντιδράσεις, δεν πήρα αυτό που ήθελα, το φύλαξα τρεις μέρες και μετά το έσκισα» ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Χρυσοστόμου.

«Μιλούσα για μια προσωπική εμπειρία με έναν άνθρωπο που φερόταν άσχημα σε όλους. Είχαμε συντονιστεί 2-3 άτομα που είχαμε περάσει το ίδιο. Ο άνθρωπος αυτός υπάρχει στον χώρο. Δεν έχουμε συνεργαστεί έκτοτε και δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση. Τον έχω συναντήσει αλλά δεν έχουμε μιλήσει γι’ αυτό, αυτός θα σου πει δεν έκανε ποτέ κάτι τέτοιο. Θα σου πει ότι είναι μέρος της δουλειάς και θα επιχειρηματολογήσει κιόλας», εκμυστηρεύθηκε ο Γιώργος Χρυσοστόμου.

«Είπα ότι εγώ αυτή τη συμπεριφορά δεν την θέλω, με αφορμή αυτόν. Οπότε δεν την επιτρέπω ούτε να συμβαίνει μπροστά μου σε άλλους πλέον», πρόσθεσε ο Γιώργος Χρυσοστόμου.