Στο πλατό της εκπομπής «Μεσημέρι με τη Μάριον» απέναντι από τη Μάριον Μιχελιδάκη βρέθηκε καλεσμένος ο Τάκης Παπαματθαίου το μεσημέρι της Μεγάλης Πέμπτης (21/04) και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον προφυλακισμένο συνάδελφό του, Πέτρο Φιλιππίδη με τον οποίο είχαν συνεργαστεί αρκετές φορές κατά το παρελθόν στο θέατρο.

Συγκεκριμένα, ο Τάκης Παπαματθαίου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «έχουμε συνεργαστεί αρκετές φορές με τον Πέτρο Φιλιππίδη και έχουμε πάει με Αριστοφάνη στην Επίδαυρο. Εντάξει, δεν το περιμέναμε αυτό το πράγμα. Δηλαδή να δούμε, ακόμα δεν… Είναι βαριές οι καταγγελίες, εννοείται, αλλά σχεδόν πέσαμε από τα σύννεφα. Δεν νομίζω πως το φανταζόταν κανένας αυτό».

«Αυτό ήταν ένα καθαρά προσωπικό του θέμα του Φιλιππίδη. Εμείς ήμασταν μαζί στα καλλιτεχνικά. Θα έλεγα ότι ο Πέτρος ήταν αυστηρός. Αυτό. Από αυτά που έβλεπα δηλαδή αλλά μέχρι εκεί» είπε στην συνέχεια ο ηθοποιός.

«Δεν μπορείς να πεις ότι δεν πιστεύεις τίποτα από τη στιγμή που υπάρχουν αυτές οι καταγγελίες. Απλά αν αποδειχθούν ότι είναι φούσκες ή κάτι τέτοιο και αθωωθεί, φυσικά και θα μπορούσα να ξανασυνεργαστώ εγώ με τον Φιλιππίδη. Τι, να μένουμε στις φήμες δηλαδή; E όχι! Άδικο δεν είναι αυτό;» συμπλήρωσε ο Τάκης Παπαματθαίου στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο του Open.