Πολλοί είναι οι αστέρες του Χόλιγουντ που έχουν εγκαταλείψει την υποκριτική, για να αφοσιωθούν σε κάτι άλλο. Αλλά αν κρίνουμε από αυτά τα καταπληκτικά σπίτια στα οποία ζουν ή ζούσαν και πούλησαν, τα οικονομικά τους εξακολουθούν να πηγαίνουν αρκετά καλά, για να μπορούν να συντηρήσουν αξιοζήλευτες επαύλεις αξίας πολλών εκατομμυρίων δολαρίων.

Κάμερον Ντίαζ – 14,7 εκατ. δολάρια

Παρόλο που σε όλη τη διάρκεια της δεκαετίας του 2000 η Κάμερον Ντίαζ θεωρούνταν το «it» κορίτσι του Χόλιγουντ, η επιτυχημένη ηθοποιός αποφάσισε να αφήσει την υποκριτική για να βρει χρόνο για άλλα πράγματα που ήθελε στη ζωή της, όπως το να κάνει οικογένεια. Αφού παντρεύτηκε το μέλος του συγκροτήματος Good Charlotte, Μπέντζι Μπάντεν, οι δυο τους ξεκίνησαν την από κοινού ζωή τους, αγοράζοντας το 2020 μια τεράστια έπαυλη 14,7 εκατομμυρίων δολαρίων στο Μπέβερλι Χιλς που εκτείνεται σε σχεδόν δύο στρέμματα. Τ

Το μοντέρνο κτήμα, σε στιλ αγροικίας, περιλαμβάνει τόσο το κύριο σπίτι όσο και ένα σπίτι για τους επισκέπτες, ενώ διαθέτει και μια ομάδα ασφαλείας που λειτουργεί 24/7. Στο εσωτερικό, η Ντίαζ και ο σύζυγός της απολαμβάνουν πανύψηλες οροφές και χαλαρωτικά ουδέτερα χρώματα και στα έξι υπνοδωμάτια. Υπάρχει, επίσης, μια μεγάλη κουζίνα με τις καλύτερες συσκευές της αγοράς, ένας χώρος ειδικά διαμορφωμένος για την αποθήκευση κρασιού σε βέλτιστη θερμοκρασία εντός της τραπεζαρίας, ένα ιδιωτικό θέατρο με ιδιωτικό μπάνιο και μια κύρια σουίτα που θα μπορούσε να γίνει ξεχωριστό διαμέρισμα χάρη στο σαλόνι και το αίθριο που διαθέτει με αυτονομία.

Ρόμπερτ Ρέντφορντ – 5 εκατ. δολάρια

Ο Ρόμπερτ Ρέντφορντ, ο διαχρονικός γόης του σινεμά, δεν ήθελε ακριβώς να εγκαταλείψει την υποκριτική. Το Entertainment Weekly ανέφερε ότι ο εμβληματικός σταρ που έπαιξε σε κλασικά έργα όπως το «Οι Δύο Ληστές» και το «Τα Καλύτερά μας Χρόνια» αποφάσισε να αποσυρθεί από την υποκριτική μετά από μια εκπληκτική καριέρα 60 ετών όταν ήταν 81 ετών το 2018. Όμως, 60 χρόνια υποκριτικής συνεπάγονται και με έναν αρκετά ικανοποιητικό λογαριασμό στην τράπεζα. Το 2021, λοιπόν, αποφάσισε να πουλήσει ένα από τα ακίνητά του -ένα ράντσο στη Γιούτα που εκτείνεται σε 30 στρέμματα, συμπεριλαμβανομένης μιας αγροικίας, τριών αχυρώνων και στάβλων και πολλών άλλων κτιρίων.

Το ράντσο, το οποίο ο Ρέντφορντ κοστολόγισε για 5 εκατομμύρια δολάρια, ονομάζεται «Ράντσο Γητευτής των Αλόγων», εμπνευσμένο από την ομώνυμη ταινία του Ρέντφορντ, το οποίο έκανε δικό του το 1996, αφού ιδρύθηκε πριν από έναν αιώνα από άλλους ιδιοκτήτες. Γιατί, όμως, να θέλει να αποχωριστεί ένα ακίνητο που ξεκάθαρα αγαπούσε και κατείχε εδώ και 25 χρόνια; Σύμφωνα με τη Wall Street Journal ήθελε να επικεντρωθεί σε ένα άλλο ράντσο που κατέχει όχι πολύ μακριά από το Horse Whisper Ranch.

Τζένι Γκαρθ – 3,3 εκατ. δολάρια

Η έπαυλη της Τζένι Γκαρθ

Από τότε που ολοκληρώθηκε η επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά «Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς», η πρωταγωνίστρια Τζένι Γκαρθ, δεν έκανε και πολλές υποκριτικές εμφανίσεις. Ωστόσο, δεν έχει εγκαταλείψει εντελώς το Χόλιγουντ. Σύμφωνα με το Ε! News, η Γκαρθ ζει όχι πολύ μακριά στην Pasadena, μια πόλη περίπου 30 λεπτά μακριά από το Tinseltown. Και για να μείνει εκεί πλήρωσε 3,3 εκατομμύρια δολάρια για ένα πολυτελές ράντσο, όπου ζει με τον σύζυγό της και τα τρία παιδιά της.

Το σπίτι χρονολογείται πριν από περίπου 70 χρόνια, κάτι που δεν γίνεται αντιληπτό χάρη στις σύγχρονες ανακαινίσεις του. Ο χώρος των 312 τ.μ. έχει, επίσης, απίστευτη θέα. Η οικία περιλαμβάνει μια μεγάλη κουζίνα, ένα βασικό υπνοδωμάτιο με ντουλάπα και ένα μπάνιο που λειτουργεί ως ιδιωτικό σπα. Έξω, η Γκαρθ έχει δημιουργήσει έναν αρκετά διασκεδαστικό χώρο χάρη στην πισίνα, την υπαίθρια τραπεζαρία και τις πολλές ξαπλώστρες.

Μέγκαν Μαρκλ – 14,7 εκατ. δολάρια

Η Μέγκαν Μαρκλ αποσύρθηκε από την υποκριτική όταν παντρεύτηκε τον πρίγκιπα Χάρι, ώστε να μπορέσει να επικεντρωθεί στα βασιλικά της καθήκοντα, τα οποία έληξαν γρήγορα καθώς αυτή και ο Χάρι απομακρύνθηκαν από τον θρόνο. Σύμφωνα με το Love Property, η Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι αγόρασαν μια εκπληκτική έπαυλη 14,7 εκατομμυρίων δολαρίων στο Μοντεσίτο το 2020.

Περιτριγυρισμένο από κισσούς που τυλίγουν τους τοίχους, περιποιημένους εξωτερικούς χώρους και αμέτρητα λουλούδια, το τεράστιο σπίτι τους μοιάζει με ευρωπαϊκό παλάτι από έξω. Υπάρχει, επίσης, μια παιδική χαρά για τα δύο παιδιά του ζευγαριού, καθώς και μια ορθογώνια πισίνα που περιβάλλεται από ελαιόδεντρα. Στο εσωτερικό, το σαλόνι έχει ενσωματωμένες βιβλιοθήκες, καθώς και εμφανή ξύλινα δοκάρια και βασιλικούς πολυελαίους. Εννέα υπνοδωμάτια, αρκετά με τα δικά τους τζάκια και βεράντες, γεμίζουν τον τεράστιο χώρο διακοσμημένο με μπεζ και κίτρινους τόνους. Το σπίτι περιλαμβάνει, ακόμη, γυμναστήριο, ιδιωτικό θέατρο, αίθουσα ψυχαγωγίας και σπα.