Για τη Μέγκαν Μαρκλ, το να γίνει μέλος της βρετανικής βασιλικής οικογένειας είχε ένα τίμημα. Η Αμερικανίδα ηθοποιός είχε μια επιτυχημένη καριέρα πρωταγωνιστώντας ως Ρέιτσελ Ζέιν στην διάσημη τηλεοπτική σειρά «Suits», αλλά τα παράτησε όλα αυτά για να παντρευτεί τον πρίγκιπα Χάρι και να γίνει μέλος της βασιλικής οικογένειας.

Εκείνη την εποχή, η Μαρκλ φαινόταν να νιώθει απόλυτα άνετη με την απόφασή της. «Αυτό που ήταν πραγματικά συναρπαστικό, καθώς μιλάμε για αυτό ως τη μετάβαση από την καριέρα μου… είναι ότι οι αιτίες που ήταν πολύ σημαντικές για μένα, οι οποίες με βοήθησαν στον να επικεντρωθώ με ακόμη περισσότερη ενέργεια στην απόφασή μου», εξήγησε η Μαρκλ κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης στο BBC.  

Μέγκαν - Χάρι

Η Μαρκλ ήταν ξεκάθαρη ότι η απόφαση να αφήσει πίσω την υποκριτική δεν είχε να κάνει με το «να εγκαταλείψει τίποτα». Μάλλον, «το βλέπω απλώς ως αλλαγή. Είναι ένα νέο κεφάλαιο», είπε. Αλλά όταν αυτή και ο πρίγκιπας Χάρι παραιτήθηκαν από τα προνόμια και τα καθήκοντα της βασιλικής οικογένειας στις αρχές του 2020, ένιωθε ότι η θυσία της δεν ήταν τελικά τίποτα. Επιπλέον, το ενδιαφέρον των ταμπλόιντ για τη Μαρκλ έχει αυξηθεί εκθετικά από τις μέρες της στο «Suits». Ευτυχώς, παρά το γεγονός ότι αποχαιρέτησε το Χόλιγουντ, η πρώην σταρ είχε την υποστήριξη ενός συναδέλφου ηθοποιού όταν επρόκειτο για μια σημαντική είδηση ​​που προσπάθησε για άλλη μια φορά να βάλει τη Μαρκλ στο προσκήνιο, -φυσικά για ακόμη μία φορά από την αρνητική πλευρά.

Η Μέγκαν Μαρκλ εκτίμησε την ακεραιότητα του Σάιμον Ρεξ

Σε μια συνέντευξη του το Μαρτίου 2022 στον The Guardian, ο ηθοποιός Σάιμον Ρεξ -ο οποίος κέρδισε διθυραμβικές κριτικές για τον ρόλο του στην ταινία «Red Rocket»- αποκάλυψε μια μυστική σχέση με τη Μέγκαν Μαρκλ. Σύμφωνα με τον Ρεξ, τα βρετανικά ταμπλόιντ τον προσέγγισαν με μια προσφορά το 2020, με σκοπό να ισχυριστεί ότι παλαιότερα διατηρούσε σχέση με την Μαρκλ έναντι μιας τεράστιας πληρωμής. Μιλώντας για το γεγονός, αποκάλυψε ότι του προσφέρθηκε το ποσό των 70.000 δολαρίων προκειμένου να ισχυριστεί ότι είχε κοιμηθεί με τη Μαρκλ. «Ήμουν πραγματικά σε πολλή μεγάλη ανάγκη. Χρειαζόμουν πραγματικά τα χρήματα, αλλά δεν θα έκανα ποτέ κάτι τέτοιο», αναφέρει ο ίδιος.

Μέγκαν Μαρκλ

Ο Ρεξ αργότερα έλαβε ένα προσωπικό ευχαριστήριο σημείωμα από τη Μαρκλ, το οποίο, μάλιστα, έχει κορνιζαρισμένο στο σπίτι του στην Καλιφόρνια μέχρι σήμερα. «Είναι ωραίο να γνωρίζεις ότι υπάρχουν ακόμα καλοί άνθρωποι», έγραφε το σημείωμα της Μαρκλ, σύμφωνα με τον The Guardian. Όπως αναφέρει το E! News, οι ηθοποιοί γνωρίστηκαν όταν δούλεψαν μαζί σε ένα επεισόδιο του «Cuts» το 2005. Ο Ρεξ είπε στο podcast «Hollywood Raw» ότι, παρόλο που γευμάτισαν μαζί, δεν υπήρχε τίποτα κακό στη σχέση. «Δεν έγινε τίποτα. Δεν φιληθήκαμε ποτέ», ξεκαθάρισε. Ένας άλλος από τους πρώην συμπρωταγωνιστές της Μαρκλ, ο ηθοποιός του «Suits» Πάτρικ Τζέι Άνταμς, τάχθηκε, επίσης, υπέρ της Μαρκλ στο Twitter. «Βαρέθηκα να διαβάζω το ατελείωτο ρατσιστικό, συκοφαντικό βιτριόλι που εκτοξεύτηκε προς την κατεύθυνση της από κάθε είδους ΜΜΕ σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο και τον κόσμο», έγραψε το 2021.