Θα μπορούσε κανείς να υποθέσει ότι μια σταρ του Χόλιγουντ, όπως η Κάμερον Ντίαζ, έχει υπερβολική ματαιοδοξία για τον εαυτό της και ένα μπουντουάρ γεμάτο πανάκριβια προϊόντα ομορφιάς για να την βοηθήσει να δείχνει έτοιμη για τα φώτα της κάμερας ανά πάσα ώρα και στιγμή. Και δεν θα κάνατε λάθος. Όμως, οι ακριβές κρέμες και τα ραντεβού με κορυφαίους γιατρούς για την περιποίηση του προσώπου της, δεν είναι, πια, το μυστικό της λαμπερής σταρ.

Κάμερον Ντίαζ: Το μεγαλύτερο μυστικό ομορφιάς της αγαπημένης σταρ θα σας αφήσει άφωνες

Κάμερον Ντίαζ

Σε μία κουβέντα που είχε με τη Michelle Visage στο podcast «Rule Breakers», η Ντίαζ παραδέχτηκε ότι αυτή η αλλαγή που έφερε στην ζωή της, η απόκτηση της κόρης της Raddix το 2020 με τον σύζυγό της Μπέντζι Μάντεν, τον οποίο παντρεύτηκε το 2015, είχε μεγάλο αντίκτυπο στη ρουτίνα περιποίησης του εαυτού της, αναφέρει το thelist.com. «Απλώς επιστρέφω στην παγίδα όλων, ειδικά στην κοινωνία μας, όπως αυτό που εκτιμούμε, αυτό που πιστεύουμε ότι είναι σημαντικό», είπε η ηθοποιός. «Είμαι απολύτως θύμα όλων των κοινωνικών αντικειμενοποιήσεων και εκμεταλλεύσεων στις οποίες υφίστανται οι γυναίκες. Τα έχω αγοράσει όλα η ίδια σε ορισμένες στιγμές». Αλλά τελευταία, το μεγαλύτερο μυστικό ομορφιάς της είναι να μην κάνει σχεδόν τίποτα.

Για την Κάμερον Ντίαζ, το λιγότερο είναι περισσότερο

Μπορεί η Ντίαζ να είχε εμμονή με το να διατηρεί την εμφάνισή της όταν ήταν νεότερη, αλλά όπως είπε στη Visage «στις μέρες μας τα πράγματα είναι διαφορετικά». «Κυριολεκτικά το τελευταίο πράγμα που σκέφτομαι σε καθημερινή βάση… όπως ίσως και καθόλου κατά τη διάρκεια της ημέρας, είναι πώς μοιάζω», εξομολογήθηκε η σταρ του «The Holiday». «Κυριολεκτικά δεν κάνω τίποτα. Δεν πλένω ποτέ το πρόσωπό μου».

Κάμερον Ντίαζ

Μια στο τόσο, όμως, η μαμά της δίχρονης Raddix θα βγάζει τα μεγάλα όπλα, όπως όλα τα ακριβά προϊόντα ομορφιάς που έχει στα χέρια της. Η Ντίαζ σημείωσε ότι «δύο φορές το μήνα» της αρέσει να χρησιμοποιεί ένα από τα «δισεκατομμύρια προϊόντα» που έχει συγκεντρώσει στο μπουντουάρ της για την περιποίηση του προσώπου της. Μια γρήγορη επίσκεψη στο Instagram της Ντίαζ αποδεικνύει ότι ό,τι κι αν είναι αυτό που κάνει η 49χρονη σταρ λειτουργεί!